Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага,а ще в ФБР,ЦРУ,АНБ,Моссад,ФСБ,КДБ,Інтерпол і саме страшне- в Спортлотто!Куда подають? В Жді Мєня?)
І вопше, напишіть на них звернення в СБУ. Зберіть усі скріни повідомлень, перефоткайте ту макулатуру. Та гниль цього заслуговуєВони зробили мій ранок добрим? Реально ці клоуни ще на таке здатні?
Якщо пишу скаргу то борг визнаю?І вопше, напишіть на них звернення в СБУ. Зберіть усі скріни повідомлень, перефоткайте ту макулатуру. Та гниль цього заслуговує
P.S. я вже давно з цією компашкою абортного матеріалу розійшовся, та будь яка згадка про них викликає в мене тонни ненависті!
Креативненько. Не вистачає на початку тільки "Від творців ..." )) А якщо серйозно, це вони Вам телефоном / вайбером скинули?Вони зробили мій ранок добрим? Реально ці клоуни ще на таке здатні?
Листом, з надписом вручити особистоКреативненько. Не вистачає на початку тільки "Від творців ..." )) А якщо серйозно, це вони Вам телефоном / вайбером скинули?