Кешбері кредитні канікули

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прислали сьогодні таке на пошту.І що їм вірити можна що не будуть тарабанити на мобільний кожні 15 хв? У звязку з канікулами.

Вкладення

• Screenshot_20200330-165424_Chrome.webp
    Screenshot_20200330-165424_Chrome.webp
    151.9 Кб · Перегляди: 248
  • Screenshot_20200330-165438_Chrome.webp
    Screenshot_20200330-165438_Chrome.webp
    115 Кб · Перегляди: 242
Я
Прислали сьогодні таке на пошту.І що їм вірити можна що не будуть тарабанити на мобільний кожні 15 хв? У звязку з канікулами.
Я была б не против,если б они не трезвонили с утра и до вечера всем подряд

хз , мне писем не приходило . но за сегодня ни разу не позвонили . я аж удивилась , на вайбер писали ,но я не открываю там смс.

Тоже самое пришло на почту.. только они у меня в просрочке будут с 11.04

Всем? У меня завтра по ним первый день. Есть ли у них грейс период?
Пені здається не рахують в перший день, але ставлять на автододзвін з періодичністю кожні 15 хв.
Всем? У меня завтра по ним первый день. Есть ли у них грейс период?
Чи всім не знаю. На домашній подзвонили в перший день

Пені здається не рахують в перший день, але ставлять на автододзвін з періодичністю кожні 15 хв.

Чи всім не знаю. На домашній подзвонили в перший день
Они с первого дня ставят на прозвон робота..как вспомню.каждые 10 мин..звонила им тааак материла

Треш жахливий. Сусідів, родичів,голову сільради, директора школи, депутата місцевої ради..
Доставали всіх...
Зараз тиша.. зміна номерів і ніхто нічого мені не говорить

Треш жахливий. Сусідів, родичів,голову сільради, директора школи, депутата місцевої ради..
Доставали всіх...
Зараз тиша.. зміна номерів і ніхто нічого мені не говорить

та я понимаю, что треш, просто интересно завтра это ожидать, и завтра всех ставят на прозвон?

та я понимаю, что треш, просто интересно завтра это ожидать, и завтра всех ставят на прозвон?
Так, завтра з самого ранку очікуйте. Є грейс період 3 дні, але робот задовбе по повній

Так, завтра з самого ранку очікуйте. Є грейс період 3 дні, але робот задовбе по повній

Та мне то пофиг пусть звонит, интересует когда они по остальным начинают звонить и по соседям?

Та мне то пофиг пусть звонит, интересует когда они по остальным начинают звонить и по соседям?
Цього не скажу. Заходив в прострочку макс на 10 днів, то тільки мені дзвонили. Далі, як кажуть, роблять трешак. Але на собі не перевіряв

Назад
Угорі