Dark_magic
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2912
- Реакції
- 3010
- Бали
- 5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я была б не против,если б они не трезвонили с утра и до вечера всем подрядПрислали сьогодні таке на пошту.І що їм вірити можна що не будуть тарабанити на мобільний кожні 15 хв? У звязку з канікулами.
да звонить все равно будут
В перший же деньЧерез сколько начинают звонить?
В перший же день
Пені здається не рахують в перший день, але ставлять на автододзвін з періодичністю кожні 15 хв.Всем? У меня завтра по ним первый день. Есть ли у них грейс период?
Чи всім не знаю. На домашній подзвонили в перший деньВсем? У меня завтра по ним первый день. Есть ли у них грейс период?
Они с первого дня ставят на прозвон робота..как вспомню.каждые 10 мин..звонила им тааак материлаПені здається не рахують в перший день, але ставлять на автододзвін з періодичністю кожні 15 хв.
Чи всім не знаю. На домашній подзвонили в перший день
Треш жахливий. Сусідів, родичів,голову сільради, директора школи, депутата місцевої ради..
Доставали всіх...
Зараз тиша.. зміна номерів і ніхто нічого мені не говорить
В кого як. Але телефонувати будуть завтра Вам.та я понимаю, что треш, просто интересно завтра это ожидать, и завтра всех ставят на прозвон?
Не варто аж так !!!! ))))
Так, завтра з самого ранку очікуйте. Є грейс період 3 дні, але робот задовбе по повнійта я понимаю, что треш, просто интересно завтра это ожидать, и завтра всех ставят на прозвон?
Так, завтра з самого ранку очікуйте. Є грейс період 3 дні, але робот задовбе по повній
Цього не скажу. Заходив в прострочку макс на 10 днів, то тільки мені дзвонили. Далі, як кажуть, роблять трешак. Але на собі не перевірявТа мне то пофиг пусть звонит, интересует когда они по остальным начинают звонить и по соседям?
Не варто аж так !!!! ))))
Вірюпросто уже задолбали все(