кажуть що подадуть на мене в податкову щоб мене перевірили

• Автор теми Автор теми anapol
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Що перевіряє нацкомфін?

Якщо так думать і нічого не діяти то тоді навіщо цей форум просто сказать не платіть або платіть, розказати свою історію пожалітись і все? Треба робити все можливе і не можливе.
Форум-это шанс зацепиться и не свалиться в бездну кипиша,долгов и истерик.
На форуме,лично я,вылез с моральной жопы,теперь мысли,как"этих"туда загнать.
А желание,что-то делать,бороться-это признак того,что не всё у шараг будет хорошо.
Я,тоже потдержу любое начинание Ваше,абы только не пустозвонить.
Уж,очень хочется,чё б они так кипишовали,как мы,в свое время.

Да ещё забыл добавить ,но узнают о ваших доходов и что , они же не знают о ваших растратах не переживайте все и только суд может решить о это разговор из пустого в порожнее!!!

Форум-это шанс зацепиться и не свалиться в бездну кипиша,долгов и истерик.
На форуме,лично я,вылез с моральной жопы,теперь мысли,как"этих"туда загнать.
А желание,что-то делать,бороться-это признак того,что не всё у шараг будет хорошо.
Я,тоже потдержу любое начинание Ваше,абы только не пустозвонить.
Уж,очень хочется,чё б они так кипишовали,как мы,в свое время.
Я повністю з вами згодна, я два місяці сама в собі я боялась сказати про свою біду у мене за два місяці два мікроінсульта на нервах я дуже рада що в форумі я рада що моральна підтримка я рада що тут є багато інформації які мені допомогли трохи привести себе в чувство але треба діяти

Я повністю з вами згодна, я два місяці сама в собі я боялась сказати про свою біду у мене за два місяці два мікроінсульта на нервах я дуже рада що в форумі я рада що моральна підтримка я рада що тут є багато інформації які мені допомогли трохи привести себе в чувство але треба діяти
Те,що є бажання діяти-ознака перемог,у подальшому.
В наших законах є багато дірок(я так вважаю),будимо шукати,перетворюючи їх на здобутки наші в боротьбі з мфо.

Мені телефонують з різних МФО, (вже не памятаю точно але декілька МФО) кажеть що подадуть на мене в податкову щоб мене перевірили. А у мене виникло питання чи можна на них написати в податкову щоб іх перевірили, дуже цікаво як вони декларують свої доходи, адже вони у них огого... з такими бешаними відсотками... і я впевненна що і система оподаткування у них або єдиний податок або без ПДВ, може якось це обмізкувати?

Вкладення

• Screenshot_2019-06-13-23-09-33.webp
    Screenshot_2019-06-13-23-09-33.webp
    63.7 Кб · Перегляди: 31
Может я конечно ошибаюсь,но почему-то кажется,что без суда ничего они не могут подавать и узнавать,разве что не чистые на руку служащие могут "слить" за определённую плату

Может я конечно ошибаюсь,но почему-то кажется,что без суда ничего они не могут подавать и узнавать,разве что не чистые на руку служащие могут "слить" за определённую плату
Я так тоже думаю.Я этому с манейбум сказала иди в суд.он говорит могу скидку сделать 200грн!200грн пусть себе сделает,я этой шарашке около 4000 отдала ,а тело 900 грн было.

Dasha, они и с судом не имеют права что либо где либо, все что они насобирали свыше того что вы указывали в анкете является незаконным сбором и обработкой персональных данных. А с решением суда они могут только к исполнителю пойти, а вот уже они имеют право подавать запросы во всякие инсстанции с целью сбора информации о вас и ваших доходах с имуществом)

Вы сами верите в то что они подадут в налоговую и что налоговая даст какие либо сведения о вас и вашем роботодателе да если и так в чем проблема работаем и плоти налоги государству какое отношение имеет МФО!!!!
Дело не в вере, а в опыте)) Че то мне кажется, что вы теоретик в вопросах проверок))
Що перевіряє нацкомфін?
Деятельность, они выдают лицензии. На их сайте все о лицензиях можно выяснить.
Ідея цікава, але наврядчи наразі щось дасть. Занесуть на лапу, або розвалять справу в суді ( це не важко...).
А збитки свої будуть компенсувати за рахунок клієнтів. Думаю ці витрати і так закладено в маржу.
Это будут проблемы налоговой инспекции. Мы можем выступать в роли инициаторов провепрк

Останнє редагування:
Мені телефонують з різних МФО, (вже не памятаю точно але декілька МФО) кажеть що подадуть на мене в податкову щоб мене перевірили. А у мене виникло питання чи можна на них написати в податкову щоб іх перевірили, дуже цікаво як вони декларують свої доходи, адже вони у них огого... з такими бешаними відсотками... і я впевненна що і система оподаткування у них або єдиний податок або без ПДВ, може якось це обмізкувати?
В Податкову МФО точно не подадуть, немають права. Доходи може отримати людина особисто, або держ. установа (прокуратура, виконавча, поліція).
А на МФО написати можна,але... 1. Це має бути не анонімне звернення, 2 . Якщо МФО знаходиться не у Вашому місті, то податкова буде передавати скаргу по місцю реєстрації МФО. Але це буде просто відписка. Для того щоб була аудиторська перевірка, потрібні дані та докази не декларування доходів.

До мене зателефонувала моя контактна особа, сказала що сьогодні мала чудову розмову з ,,пані''. Матюкі, погрози. Вона спокійно вислухала :
-Пані,не робіть собі нерви,на дітях відобразиться. Квазімодами будуть.... Слюнки підберіть,на.. уй йдіть!)))))
))))))))

До мене зателефонувала моя контактна особа, сказала що сьогодні мала чудову розмову з ,,пані''. Матюкі, погрози. Вона спокійно вислухала :
-Пані,не робіть собі нерви,на дітях відобразиться. Квазімодами будуть.... Слюнки підберіть,на.. уй йдіть!)))))
))))))))
Круто!! Я заскриню!!))))

))))))))
Супер! Треба запам"ятати на майбутнє!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі