Касса продала долг годовалой давности Финколект

• Автор теми Автор теми Таня.Я93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 8K
Мне они ещё год назад написали что договором Идея банк занимаются они.а где то с января до сегодняшнего дня активизировались,пишут что подают в суд...с 10 хотят 30🫤

5років тому заімєла з ПУМБ відносини. Вже й забула... Моніторила і на бюро кредитних історій (списаний кредит), і в реєстрах нема, в ось ці ур*ди прислали на пошту листа... Щей вчора... це я чисто випадково заглянула у спам старої пошти...
Кажуть є вигідні, мол, умови, тири-пири... Надішли у відповідь "деталі"...
Може на#уй послати?

5років тому заімєла з ПУМБ відносини. Вже й забула... Моніторила і на бюро кредитних історій (списаний кредит), і в реєстрах нема, в ось ці ур*ди прислали на пошту листа... Щей вчора... це я чисто випадково заглянула у спам старої пошти...
Кажуть є вигідні, мол, умови, тири-пири... Надішли у відповідь "деталі"...
Може на#уй послати?
мертві встали з могил, запрацювали строки позовної давності тому зараз можуть активно бігати по судах по старим кредитам, буде позов то захищайтесь , а так звісно накуй шліть

мертві встали з могил, запрацювали строки позовної давності тому зараз можуть активно бігати по судах по старим кредитам, буде позов то захищайтесь , а так звісно накуй шліть
Я так розумію, позов повинен прийти красивий, роздрукований на А4...? Бо знову в спам попаде, я й знати не буду

нет, в Дие оповещение получите, или по аналоговой почте придёт, вряд ли красивый, но будет

Мне они ещё год назад написали что договором Идея банк занимаются они.а где то с января до сегодняшнего дня активизировались,пишут что подают в суд...с 10 хотят 30🫤
Доброго дня
Як справи з фінколоектом?
Цей ідея банк передали їм

Назад
Угорі