Касса продала долг годовалой давности Финколект

• Автор теми Автор теми Таня.Я93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 8K
Доброго дня, ТОВ "Фінколлект Україна" не співпрацює за Вашим договором з 03.03. 2023 року. Всю інформацію Ви можете уточнити напряму у кредитора. Вот что пришло и что это значит.
Значить саме те що написано. Що не змогли вас розвести на гроші і повернули "акції" назад дурбеликам які мали необережність видати кредит.

Цьому листу довіряти можна? За 300 грн закриють?
Screenshot_2023-05-22-21-44-59-700_com.android.chrome.webp

TaniaKrav4, не сама більша сума, яку жалко. Я б ризикнув.

TaniaKrav4, не сама більша сума, яку жалко. Я б ризикнув.
ПізДно мєтаться тобі ))
Хоча... :sarcastic:

[POSTS=1000]Зайшов глянути чи мені не запропонували на пошту... аж абідна :beee: ... хоча я звістно і того б не дав, але запропонувати могли би ))
Зате офігів від іншого )) На пошті дебт форс прислали права переуступки... придбані у вердикта... :facepalm: Йо6нуті)) Ті ****** ще в 21 лупанули мені внн... які нах переуступки :oops::hang2: [/POSTS]

ПізДно мєтаться тобі ))
Хоча... :sarcastic:

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ніколи не пізно) їх черга прийшла... Нажаль...
Сьогодні їх шавки просили 8500 замість 14000. Але без листа. Та і то для них багато. Запропоную їм 5...

У меня просрочка по кредиту в КредитКасе, брал 2 года назад, тело 6к, просят 30к, передали долг в финколлект, не понимаю чем грозит, и можно ли закрыть чисто тело? Когда пытался договорится закрыть тело, отказывали

У меня просрочка по кредиту в КредитКасе, брал 2 года назад, тело 6к, просят 30к, передали долг в финколлект, не понимаю чем грозит, и можно ли закрыть чисто тело? Когда пытался договорится закрыть тело, отказывали
Якщо ви про цих 👉
1723399824161.png
гавриків, то вони прості дзвонарі і нічого по ходу не вирішують.
Мені пропонували як і їхні "папєрєднікі" за 30% від тіла. Але в мене "боргу" більше п"яти з половиною років.

Если они не соглашаются на тело а вы не согласны платить все их хотелки значит вопрос можно решить только через суд мониторьте подали ли на вас в суд на судовой если подадут то бегом к юристу

Если они не соглашаются на тело а вы не согласны платить все их хотелки значит вопрос можно решить только через суд мониторьте подали ли на вас в суд на судовой если подадут то бегом к юристу
а как мониторить, подали ли на меня в суд или нет, в "Дiя" отобразится если на меня будет иск?

Цьому листу довіряти можна? За 300 грн закриють?
Screenshot_2023-05-22-21-44-59-700_com.android.chrome.jpg
Такий документ можна вважати гарантійним листом?
Такий документ можна вважати гарантійним листом?
До того ж такий момент, що в моєму випадку вони не вказують номер договору доручення, на який посилаються та не прикріплюють його для ознайомлення, як підстава, що вони справді співпрацюють з кредитором стосовно мого кредиту. Мені здається, що це якесь кидалово.

Доброго дня, якщо кредіт касса у фінколекта, то є можливість домовитись на нормальні умови? чи шлють вони фізичні листи??

Назад
Угорі