Кашинський передав справу у службу стягнення активів

• Автор теми Автор теми Алісочка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 4K
та чого))) я тут по форуму знаю, що деякі з біткепітлів працюють в одному з районів міста. Відразу проведемо 🤣
В мене не має не "засвіченого" парабелума, щоб Вас озброїти і Ви могли відстрілюватися... бо на "Скотландів" надії мало... їх негри в Британії лупцюють як пусте відро, а тут в нашому містечку, лише синцями може не обійтися....

В мене не має не "засвіченого" парабелума, щоб Вас озброїти і Ви могли відстрілюватися... бо на "Скотландів" надії мало... їх негри в Британії лупцюють як пусте відро, а тут в нашому містечку, лише синцями може не обійтися....
а хто вам сказав, що у мене немає?)

і я з вами теж) зустрінемося на каву? і може скотланд ярд покличемо))))
Серйозно?
Можно і на каву) залюбки

Без питань. Але я думаю "Скотланди" будуть зайві...
Вау!!!!!
Так, в якому районі оці ****** ?
Бо від Бін..а їм прилетить

а хто вам сказав, що у мене немає?)
бл, я для них власними руками збиру пристрій !!!! Аби хоч вживу одну гниду задавити

Останнє редагування:
Оплатив через цю службу СА по гарантійному, як тільки скинув квитанцію - впали на мороз, написав скаргу в НБУ і на наступний день вже надали довідку про закриття)

Оплатив через цю службу СА по гарантійному, як тільки скинув квитанцію - впали на мороз, написав скаргу в НБУ і на наступний день вже надали довідку про закриття)
Тю якісь дивні. Мені сказали, що гарантійні листи не надають і борг буде автоматично закритий після сплати, я їм в пʼятницю оплатила, на пошту кинула квитанцію і попросила довідку про закриття, то кинули її через пару днів

Ребята всем привет , есть у кого-то актуальная почта Кашинского ? Та , что на сайте неактуальная , пишу им , никто не отвечает

Тю якісь дивні. Мені сказали, що гарантійні листи не надають і борг буде автоматично закритий після сплати, я їм в пʼятницю оплатила, на пошту кинула квитанцію і попросила довідку про закриття, то кинули її через пару днів
А получилось договориться с ним на другую сумму ?

А получилось договориться с ним на другую сумму ?
Вони час від часу кидали пропозиції на пошту типу акція. Тіло 3, закрила за 6к.

Ребята всем привет , есть у кого-то актуальная почта Кашинского ? Та , что на сайте неактуальная , пишу им , никто не отвечает
Ваш займ мабуть не у них вже давно, а у колекторів, тож треба писати їм

Хтось оплачував вже їм після передачі цій службі стягнення активів?

Хтось оплачував вже їм після передачі цій службі стягнення активів?
Я сплачувала їм у 2025 році, 2 тіла. Кредит з 2020 року, тіло 3000 грн, сплатила 6000 грн. На пошту потім відправили лист про відсутність заборгованості і закрили кредит в УБКІ

Хто закривав їх? Чи змінили дані в УБКІ?
Прислали довідку про закриття, а інформація не оновилась? Що робити?
Напишіть в УБКІ що кредит закритий і прикріпіть довідку

Я сплачувала їм у 2025 році, 2 тіла. Кредит з 2020 року, тіло 3000 грн, сплатила 6000 грн. На пошту потім відправили лист про відсутність заборгованості і закрили кредит в УБКІ

Напишіть в УБКІ що кредит закритий і прикріпіть довідку
Ти зв'язок через пошту тримав чи через мессенджер. Якщо через месенджер, можеш дати їх контакти

Назад
Угорі