Кашинський активно став подавати до суду.

• Автор теми Автор теми Маринад
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Кашинський став активно подавати до суду.
Прилетіло в дії.
Окрім тіла і відсотков,що нарахували хочуть 5 тис грн правової допомоги зверху.
Цікаво що повідомлення про знижку прийшло 26 вересня на ел пошту,а 25 вже в суді була справа.

Проглянула реєстр,так і є.
Багато справ в судах.
Рахунки не блокують?

Мені нарахували 10 тис. Правової допомоги, але наш найгуманніший районний суд зменшив до 5 тис
Автоматично?
Чи ви писали щось?
Рахунки не блокують?
Суду ще не було.
Я так розумію що з вересня почали подавати позови,хоча раніше я не бачила згадок,що кашинський подає в суд.

Автоматично?
Чи ви писали щось?

Суду ще не було.
Я так розумію що з вересня почали подавати позови,хоча раніше я не бачила згадок,що кашинський подає в суд.
Так(читала також про це
Спитала,щоб мати на увазі
Бо 5 років вже пройшло

Сьогодні теж отримала сповіщення від суду що подали кред з 2019 року

Скажіть а зараз немає строків позовної давності?

Останнє редагування:
Сроки позовної давності почали знову рахувати з вересня , тобто якщо у вас кредит 2019 , то по ньому пройшло близько 1 року до короновірусу і відлік знову іде. Тому шаражки побігли в суди і + кінець року

Кашинський став активно подавати до суду.
Прилетіло в дії.
Окрім тіла і відсотков,що нарахували хочуть 5 тис грн правової допомоги зверху.
Цікаво що повідомлення про знижку прийшло 26 вересня на ел пошту,а 25 вже в суді була справа.

Проглянула реєстр,так і є.
Багато справ в судах.
Звертайтесь, допоможу. І повідомляю, що як не будете подавати хоча б клопотання про зменшення вимог правничої, то суд не мав би зменшувати за власною ініціативою. А по суті інших вимог - треба бачити позов і всі додатки (особливо договір і розрахунок заборгованості, які подано до суду). В кабінеті підсистеми Електронного суду можете все потрібне скачати, як правило (додатки біля найпершої реєстраційної картки у справі). Звертайтесь, в реєстрі адвокатів є моя ел. адреса

Маю таке рішення, просили заборгованість майже 25 тис. грн.

Вкладення

• IMG_20251118_002223.webp
    IMG_20251118_002223.webp
    105.2 Кб · Перегляди: 38
Назад
Угорі