Каштан - це летючий голандець?

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 124

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
265
Реакції
300
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Народ, чого ніхто в щоденниках не згадує Каштан Кредит? Не можу їх зрозуміти. Щодня нараховують 1%. Пишуть листи на пошту з проханням пролонгації. Кредит від 19.11.2025. Ніяких лояльних пропозицій. Вони так до судного дня будуть нараховувати 1% чи продадуть коллекторам? Чи варто чекати списання відсотків через півроку, наприклад?

Народ, чого ніхто в щоденниках не згадує Каштан Кредит?
Может они притихли просто.
Чи варто чекати списання відсотків через півроку, наприклад?
А вот хз. Как бы не получилось, что через полгода будет насчитано 183% законных процента.

Каштан - це летючий голандець?
Голландский штурвал))

Может они притихли просто.

А вот хз. Как бы не получилось, что через полгода будет насчитано 183% законных процента.

Голландский штурвал))
Все залежить від умов договору. Все може бути, зараз вони дуже "удосконалилися" в плані умов договору, з кожним роком стає все складніше змагатися з ними.

Все залежить від умов договору. Все може бути, зараз вони дуже "удосконалилися" в плані умов договору, з кожним роком стає все складніше змагатися з ними.
Я ж об этом и написал, собственно)

Народ, чого ніхто в щоденниках не згадує Каштан Кредит? Не можу їх зрозуміти. Щодня нараховують 1%. Пишуть листи на пошту з проханням пролонгації. Кредит від 19.11.2025. Ніяких лояльних пропозицій. Вони так до судного дня будуть нараховувати 1% чи продадуть коллекторам? Чи варто чекати списання відсотків через півроку, наприклад?
а чего о них говорить? мне они деньги не дают, жмоты :mad:

Хм... оказывается не только у нас есть талантливые люди! Камрады по оружию об"еднуйтеся!

Моя думка:

1768419301357.webp

Назад
Угорі