,,каса,,шибанулася.

• Автор теми Автор теми апка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

апка

Форумчанин
Дописи
109
Реакції
48
Бали
343
апка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Була просрочка в кредит каса приблизно 1 тиждень.Вранці продовжила кредит.З того часу і до ночі було 30 дзвінків на один мій номер і 7 на інший мій .Трубку не брала.Останній дзвінок в 20.30.Взяла слухавку,мені якийсь Вадим каже-,,закривайте ваш кредит,,.Я йому-,,навіщо?Я продовжила,,.Він мені -,,треба доплатити тільки 500грн.навіщо вам переплачувати?,,Я йому кажу-,,зараз не можу.,,Він мені -позичте і закривайте,бо будемо всі вихідні вам звонити,,.Я йому відповіла-та звони скільки хочеш.
Шо з шухєр,хто знає?

Не перевіряла.Але смс на тел.прийшло ,що продовжено.Я просто мрію,може іх закрити планують і вони терміново хочуть повернути побільше...?
вы продлили.....какие могут быть звонки....

не обращайте внимание.....и закрывайте или забейте,но с пролонгациями завязывайте....
Рідних бережу.Цей місяць для них був ,,веселим,,Закрити поки не можу.Продовжила,щоб ім мозги не тра...ли.

Не перевіряла.Але смс на тел.прийшло ,що продовжено.Я просто мрію,може іх закрити планують і вони терміново хочуть повернути побільше...?
Мрійте!!!
Мрії мають властивість збуватися?

Рідних бережу.Цей місяць для них був ,,веселим,,Закрити поки не можу.Продовжила,щоб ім мозги не тра...ли.

Ви вже більше року на форумі і надалі робите пролонгації? А який кінцевий вихід з даної ситуації ви бачите? З таким підходом рано чи пізно наступить час, коли платити пролонгаціх буде нічим. Тим більше, з ваших слів можна зробити висновок, що і так продзвон по рідних вже був. Хіба хочеться платити після такого, тим більше платити в нікуди?

Ви вже більше року на форумі і надалі робите пролонгації? А який кінцевий вихід з даної ситуації ви бачите? З таким підходом рано чи пізно наступить час, коли платити пролонгаціх буде нічим. Тим більше, з ваших слів можна зробити висновок, що і так продзвон по рідних вже був. Хіба хочеться платити після такого, тим більше платити в нікуди?
Дуже приємно,що ви потрудилися поцікавитися скільки я на сайті.Кредитів справді багато.Пролонгую тільки касу.Май кредит плачу по реструктуризаціі.Більше нічого нікому.
Хто звонив рідним-більше не оплачую.А що буде-поживем,побачим...

Дуже приємно,що ви потрудилися поцікавитися скільки я на сайті.Кредитів справді багато.Пролонгую тільки касу.Май кредит плачу по реструктуризаціі.Більше нічого нікому.
Хто звонив рідним-більше не оплачую.А що буде-поживем,побачим...
Чесно кажучи, не трудився зовсім:

1602273487452.webp

Зрозумійте, їх нема смислу пролонговувати, це гроші в нікуди, і дзвонять вони тільки контактним особам, яких ви вказали. А як я зрозумів, ви вказали 2 своїх номери телефону, тоді чого боятися? Так двінків на перших порах від них дуже багато, просто їхня програма телефонії так налаштована, що на перших этапах просрочки дзвонять кожні пів години. Для чого говорити з ними і пролонгувати? Присилають, листи, які можна викинути в смітник і це все.

Якщо не секрет, як довго ви їх пролонговуєте? Раніше, вони давали позику на 14 днів, тоді получається кожні 14 днів ви оплачуєте в середньому 28% від тіла кредиту.

А я про що?довбанулися...продовжила,тепер ще закрий...
Ошибка#1 продление. Ошибка#2 разговоры с ними. Ошибка#3 попытка что либо объяснять. Ошибка #4 игнорировать их прозвон. Надо было оборвать им входящую, если дошли до продления.

ой, мне они тоже сегодня оборвали телефон.. и в вайбере писали и смс слали, все угрожают что продадут факторинговой компании.. но я в танке, молчу. пусть ждут. денег нет. продление это вообще ад, облезут

ой, мне они тоже сегодня оборвали телефон.. и в вайбере писали и смс слали, все угрожают что продадут факторинговой компании.. но я в танке, молчу. пусть ждут. денег нет. продление это вообще ад, облезут
Гу дадуть на прозвон дебфорту, але тим швидко рот можна заткнути

нах ..їх шлю вже місяців 8 ,останній раз написали за тіпа брата хоча це мій друг )шо він винен гроші)))я в шоці як вони інфу перевіряють?)

Чесно кажучи, не трудився зовсім:

1602273487452.png

Зрозумійте, їх нема смислу пролонговувати, це гроші в нікуди, і дзвонять вони тільки контактним особам, яких ви вказали. А як я зрозумів, ви вказали 2 своїх номери телефону, тоді чого боятися? Так двінків на перших порах від них дуже багато, просто їхня програма телефонії так налаштована, що на перших этапах просрочки дзвонять кожні пів години. Для чого говорити з ними і пролонгувати? Присилають, листи, які можна викинути в смітник і це все.

Якщо не секрет, як довго ви їх пролонговуєте? Раніше, вони давали позику на 14 днів, тоді получається кожні 14 днів ви оплачуєте в середньому 28% від тіла кредиту.
Пролонгую раз на 30 днів.Помиляєтесь,дзвонять не тільки контактним.А ще й тим ,кого підкажуть мусора(може колишні).

Назад
Угорі