Картка для соціальних виплат. Чи можуть її заблокувати?

• Автор теми Автор теми Annushka1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Ага.Тричі намагалася в виконавчій перевести отримання на Укрпошту, вони кожного разу відмовлялися приймати заяву.А сьогодні телефонувала на державну гарячу лінію виконавчої,там сказали,що все можна і ,щоб йшла знову у виконавчу і писала заяву,вони не мають права відмовляти
Скажіть будь ласка, яке у вас місто ?чи область?,що вони вам варять воду?моя сусіда буквально на тій неділі ,перевели на укр пошту без проблем

Ого, можливо є якась гаряча лінія щоб надавити, або ще щось?

Можливо звернутись до юриста? Бо це якось незаконно(

Или же можна разблочить счет через закон про 13400
Я написала на цю суму. Але аліменти більші. А натиснути не як. Бо навіть приват банк сказав що вони не можуть надати документи що це картка для аліментів.
то беріть адвоката і подавайте в суд, стягнете з того деб*ла (виконавця) правничу.
можете ще скаргу в апву і мін юст відправити.

одна п*да уже відсторонена, мабуть треба поставити це на потік

у виконавців мода така - на понт брати тіпа подавайте в суд, вони розуміють, що майже ніхто не подає, тому бєспрєдєльнічають
Ага. Але поки немає таких грошей. Там аж 5 виконавчих. Зняття одного ролі не грає

Я написала на цю суму. Але аліменти більші. А натиснути не як. Бо навіть приват банк сказав що вони не можуть надати документи що це картка для аліментів.

Ага. Але поки немає таких грошей. Там аж 5 виконавчих. Зняття одного ролі не грає
Цікаво, отже приват вийо)

Скажіть будь ласка, яке у вас місто ?чи область?,що вони вам варять воду?моя сусіда буквально на тій неділі ,перевели на укр пошту без проблем
Черкаси.Провадження відкрите у Черкаському районному відділі.

Але поки немає таких грошей. Там аж 5 виконавчих. Зняття одного ролі не грає
скарги безкоштовні
невже ви до когось звертались із юристів, і вам назвали ціну, і ви вирішили що це дорого?
мабуть же що не звертались

скарги безкоштовні
невже ви до когось звертались із юристів, і вам назвали ціну, і ви вирішили що це дорого?
мабуть же що не звертались
На кого? На виконавця чи банк? На виконавця я не можу подати скаргу так як в мене немає документів від банку. Є лише онлайн виписка з приват 24. А на банк то вони також дуже чемно відповідають, що вони не можуть бути впевнені, що на картку приходять лише аліменти і такі довідки вони не дають.

На кого? На виконавця чи банк?
на виконавця
На виконавця я не можу подати скаргу так як в мене немає документів від банку. Є лише онлайн виписка з приват 24.
чим погана онлайн виписка?
вони не можуть бути впевнені, що на картку приходять лише аліменти і такі довідки вони не дають.
вони бачать призначення кожного платежу. одним словом - брешуть

А якщо на картку йдуть гроші так як багатодітна сім'я, можуть заблокувати?

Назад
Угорі