Карта Голд ПриватБанк. Зміна кредитного ліміту

У меня карта универсальная с лимитом 9000, просрочек не было. Доступно было 700 грн. (8300 использовано) Без просрочек в МФО сразу сняли оплату частями, потом кредитный лимит сделали под 0. Хотя я на те 700 грн. розчитывала.
Потом началась просрочка. Позвонила барышня и начала борзо говорить, типа в что у вас за проблемы то такие.
Я сразу спросила, чего она таким тоном говорит-попустилась и сказала заплатить ежемесячный платёж ( за просрочку и штраф банк спишет), на следующий день заплатила за просрочку за предыдущий месяц без ежемесячного платежа этого. Как то так

vita, дивно. Правда, я на рахунок працевлаштування нафантазувала їм трохи. А шо подєлать, без лoxа и жизнь плоха.

Та й хрен на нього на той Приват. Обнулять, та й шо з того. Стануть в чергу. Всім кому винна - прощаю.

я раз писала листа на Хелп ПБ. Тіпа- дайте мені бабок більше, я плачу МФО шалені %, так би вам платила. А вони сказали - то не ми рішаємо, якийсь там калькулятор рахує дати вам чи не дати. Як целка якась, їй-богу)))

Cosa_Nostra, на одного більше на одного менше.Я вже не розтраююсь.А я манівео як тільки не пі**ла за роботу,доходи не дали тварі.А тепер я на єнота обіжана і не віддаю бабки конкурентам)))

Cosa_Nostra, дати чи не дати ось в чому питання

Kristinadg, та я з села далекого і забитого податком. Тут як одному подзвонять то за годину будуть знати всі!
Та я хоч і в місті, але коли подзвонили до тітки, то вже знають і всі родичі і сусіди)))

У меня карта универсальная с лимитом 9000, просрочек не было. Доступно было 700 грн. (8300 использовано) Без просрочек в МФО сразу сняли оплату частями, потом кредитный лимит сделали под 0. Хотя я на те 700 грн. розчитывала.
Потом началась просрочка. Позвонила барышня и начала борзо говорить, типа в что у вас за проблемы то такие.
Я сразу спросила, чего она таким тоном говорит-попустилась и сказала заплатить ежемесячный платёж ( за просрочку и штраф банк спишет), на следующий день заплатила за просрочку за предыдущий месяц без ежемесячного платежа этого. Как то так
Ще раз доказує, що Приват в зв'язках з МФО!!!

Kristinadg, та, Станіслав - то велике село. Трохи там жила. Вернулася в маленьке село.

Манівео - від Привату.

Без просрочек в МФО сразу сняли оплату частями
дивно, що ви спочатку Приват не роздерибанили під нуль, а зразу взялися за важку артилерію - МФО. Чи ви так як і всі - перший кредит під 0% та й нащо Привату переплачувати?

кредитный лимит убирают когда падает кредитный рейтинг, а кредитный рейтинг падает не только если есть прострочки, но и когда много открытых займов., даже если вы их оплачиваете в срок.

Kristinadg, та, Станіслав - то велике село. Трохи там жила. Вернулася в маленьке село.

Манівео - від Привату.

дивно, що ви спочатку Приват не роздерибанили під нуль, а зразу взялися за важку артилерію - МФО. Чи ви так як і всі - перший кредит під 0% та й нащо Привату переплачувати?
Трішки не так) Я дійсно брала перші під 0% але спочатку не було жодних проблем ні в Приваті ні МФО. Взяла зовсім по дурному, в мене була студія декору, про яку я дуже мріяла і в один момент піднялась ціна на гелій, який дава мені більше 50% прибутку і піднялась оренда...чоловік казав закривати або шукати інше приміщення, я чомусь на відріз відмовлялась і думала сама якось витягну це все, але студію, в якій рік "пахала як кінь" просто так не закрию!
От так і попала, чоловік спочатку нічого не знав, батьки теж і як згадаю які там були на початку смішні суми, а я д*pa боялась признатись і робила найбільшу помилку - перекредитовувалась!!! І що в кінці кінців...ні студіі, ні грошей, ні чоловіка...(ну тобто він молодець, коли нарешті призналась - поіхав за кордон, щоб витягнути нас з цього всього)

Приват 100% зливаэ інфу,мені недавно клава з привату пропонувала кредит до. 100000 але треба було проплатити службі безпеки то я іі послав куди подалі

Манівео - від Привату.

Ну і до речі лише зараз я розумію, що тоді боялась не привату, а того, що вилізуть МФО.

Манівео - від Привату.

Оплатой частями я пользовалась (брала наличку типа) и потом затянуло в МФО. Что бы перекрыть МФО я выплатила досрочно на 2 месяца оплату частями и расчитывала, что опять дадут лимит. (Сразу брала 5000 выплатила и хотела взять 10000) Но Приват наоборот всё урезал.
А 700 грн.оставалось после ежемесячного платежа и я не успела их снять

Приват обнулює ліміт лиш як з'являються мфо ... Мені за три місяці користування мфо обнулили...

У меня был лимит 5000
Каждый месяц на карте было и 10000 и 0. В общем за услуги лимита я нормально платил.
И в итоге у меня был 0, мне зашло 3500 на карту и они тупо убрали лимит. На карте вышло тупо - минус)
дeбuлы)

Была разок просрочка , лимит 17000, ну я погасил одним платежом , 100 к закинул на универсальную , и пользовался средствами полгода , и вот закончились денежки и приходит смс , во избежание комиссий положите 6000, я положил 7 и через час мне обрезали лимит до 10 тыщ и я остался без копейки вот , такие пироги , банк вправе не называть причину :(

Была разок просрочка , лимит 17000, ну я погасил одним платежом , 100 к закинул на универсальную , и пользовался средствами полгода , и вот закончились денежки и приходит смс , во избежание комиссий положите 6000, я положил 7 и через час мне обрезали лимит до 10 тыщ и я остался без копейки вот , такие пироги , банк вправе не называть причину :(
Есть такое..

Сделали лимит 0, соответственно на карте образовался минус в несколько тысяч. Если я буду ложить на карту обязательный платеж раз в месяц (даже больше) вплоть до выхода на нуль, будут ли какие-то проблемы с банком?

Мені обнулили в минулому (? позаминулому?) місяці. Перед тим деякий час стояло обмеження по карті - якщо заходили якісь кошти, то зразу на ту суму зменшували ліміт.
Перед тим закрила прострочку з подвійними процентами і незначними штрафами і думала оплачувати вже згідно графіку і потрохи виходити на нуль. Але Приват подумав інакше і ліміт зняв. Не багато не мало, зачарованих 20000. Чоловік за кордоном, казав, що треба закривати і забувати, найближчим часом може вислати практично всю суму.
Але мене почала душити жаба
І так як я безробітна і без майна то в мене виникла не дуже мудра ідея кидати їм по 250 грн/місяць. Поки не вийде термін карти. А на дзвінки відповідати - чи з судом чи без суду в мене є можливість плати ось таку суму, робіть що хочете. Потім коли вони собі нарахують космічну суму, за рік-другий пропонувати їм той же суд чи закривати питання за тисяч п'ять.
смисл сего дійства -шкода таку суму (для мене це великі гроші), урізноманітнити своє життя спілкуванням із операторами, думати в першу чергу не про банк, а про себе. Тим більше, гроші заробляю не я. Тим більше, Приват бачив куди йдуть гроші з карти - на ігрові сайти. Де були його складні алгоритми і скорингова модель? Ось тепер нехай і чухає свою зелену маківку.
Мінус - якщо будуть обдзвонювати посторонніх чи витримаю я і чоловік той обдзвін і не заплатиться в декілька раз більше ніж зараз. Просто треба тепер прийняти рішення - або заплатити і зціпити зуби або платити оту смішну суму і ні копійки більше, незважаючи ні на що.
Я на роздоріжжі.

Мені обнулили в минулому (? позаминулому?) місяці. Перед тим деякий час стояло обмеження по карті - якщо заходили якісь кошти, то зразу на ту суму зменшували ліміт.
Перед тим закрила прострочку з подвійними процентами і незначними штрафами і думала оплачувати вже згідно графіку і потрохи виходити на нуль. Але Приват подумав інакше і ліміт зняв. Не багато не мало, зачарованих 20000. Чоловік за кордоном, казав, що треба закривати і забувати, найближчим часом може вислати практично всю суму.
Але мене почала душити жаба
І так як я безробітна і без майна то в мене виникла не дуже мудра ідея кидати їм по 250 грн/місяць. Поки не вийде термін карти. А на дзвінки відповідати - чи з судом чи без суду в мене є можливість плати ось таку суму, робіть що хочете. Потім коли вони собі нарахують космічну суму, за рік-другий пропонувати їм той же суд чи закривати питання за тисяч п'ять.
смисл сего дійства -шкода таку суму (для мене це великі гроші), урізноманітнити своє життя спілкуванням із операторами, думати в першу чергу не про банк, а про себе. Тим більше, гроші заробляю не я. Тим більше, Приват бачив куди йдуть гроші з карти - на ігрові сайти. Де були його складні алгоритми і скорингова модель? Ось тепер нехай і чухає свою зелену маківку.
Мінус - якщо будуть обдзвонювати посторонніх чи витримаю я і чоловік той обдзвін і не заплатиться в декілька раз більше ніж зараз. Просто треба тепер прийняти рішення - або заплатити і зціпити зуби або платити оту смішну суму і ні копійки більше, незважаючи ні на що.
Я на роздоріжжі.
Я бы заплатил. Это "тело", без процентов, штрафов, нервов и т.д. Так как вы безработная, то отвечать будете своим и совместно нажитым в браке имуществом. Это не МФО и суд будет 100%. Только к этому времени сумма увеличится. Если бы денег не было, то можно было бы искать выходы, из серии признания договора недействительным. А так, попробуйте договориться о ресруктуризации. Заплатите это "тело" но не одной суммой, а в рассрочку. Это не так болезненно!!!

В мене колись була карта спочатку 2000 я переводив зарплату на кредитку і користувався як всі нормальні люди, потім підняли до 8...16....25...40....60....потім спустили до 20 потім знову підняли) зняв пару грн за кордоном заблокували) забрав бонуси і закрив її) звонять постійно пропонують.

Мне Слава Богу приват в своё время не дал лимит, отписались чтоб разобралась сначала со своими финансовыми обязанностями перед другими организациями, о как!
Но есть карточка пб у матери и мужа, ерундовые лимиты, планируем в ближайщее время закрыть
А у меня пумб, плачу зубами скрепя, да, на чмошников забила, а с банками семейно решили выплатить и забыть

Назад
Угорі