Карта Голд ПриватБанк. Зміна кредитного ліміту

Хтось писав у Нацкомфінпослуг з приводу приватбанку? Чи законні в них відсотки і штрафи?

Нацком к банкам не имеет отношения. Вам в НБУ
Дякую ))А то б писала, як д*pa в Нацком☺я просто недавно на форумі і в боржника, тому ще не до кінця розібралася що до чого

Мені дав кредитний ліміт з відкритою позикою в МФО і низьким кредитним рейтингом. Щоправда, мінімальний.

Я писала на приват и в НБУ и в генпрокуратуру чтоби вернули деньги ответ пришел от привата на почту что они прави а я должна заплатить вмечто а с генпрокуратури по поводу вимогательства проводиться проверка а они наяривать постоянно.жду суда.плка не подали. Из 800грн плюс постояннное увеличение лимита онлайн догнали до минус 72000

Мне грозят судом за 5000 грн ? звонили родичам,те боятся суда...

У чоловіка 35000 використаних,ліміт обнулили,тобто пише -35000,платимо щомісячно,відразу повернути всі ніхто не прлсив)

Анастасия91, це як кому... Я прострочив пару платежів,вірніше платив,але не повністю... Вимагають до 25 числа закрити борг.

у мене зараз 32 тисячі ліміт, все використаною Просрочки почались, але поки чомусь в УБКІ не світяться.... Я так розумію, коли засвітяться, о можна чекати від привату "подарунку"... капєц... зі всіх сторін обклали))))))

Задавала питання в одній з тем але воно загубилося серед обговорень, питання актуальне, сворюю окрему тему. Думаю, буде цікаво не тільки мені.

Є карта Голд ПриватБанку. Ліміт 20 000 грн використано + є ще не закриті оплати частинами на мізерних тисяч 5 (було 16). Обов"язкові платежі вношу вчасно. В даний час я виходжу поступово на прострочки в МФО (10 штук). ПриватБанк миттєво реагує на погрішення кредитного рейтингу. В кого обнуляв ліміт і вимагав погасити всю суму боргу? В кого борг і Приват його не чіпав? Як виходили із ситуації - платили, забили, відновили ліміт шляхом переговорів?
Ось яку суперечливу інформацію я знайшла в Умовах і правилах на сайті Привату. В законі про захист прав споживачів пише, що якщо є двояке трактування умов то рішення приймається (чи умови трактуються?) на користь і враховуючи інтереси боржника.

Банк має право
2.1.1.4.6. У разі порушення Клієнтом зобов'язань з погашення заборгованості перед Банком протягом 90 днів з моменту виникнення таких порушень - змінити умови кредитного договору, встановивши термін повернення кредиту дев'яносто першого дня з моменту порушення зобов'язань Клієнта з погашення кредиту і вимагати від Клієнта повернення кредиту, сплати винагороди, комісії та відсотків за його використання, виконання інших зобов'язань за кредитом в повному обсязі.
2.1.1.5.6. В разі невиконання зобов'язань за Договором, на вимогу Банку виконати зобов'язання з повернення Кредиту (у тому числі простроченого кредиту і овердрафту), оплати винагороди Банку.
2.1.1.2.3. Після отримання Банком від Клієнта необхідних документів, а також Анкети-заяви, Банк проводить перевірку наданих документів і приймає рішення про можливість встановлення кредитного ліміту на кредитну карту. Клієнт дає свою згоду на те, що кредитний ліміт встановлюється за рішенням Банку і Клієнт дає Банку згоду в будь-який момент змінити (зменшити, збільшити або анулювати) кредитний ліміт. Кредит надається у вигляді кредитної лінії* шляхом встановлення кредитного ліміту на кредитній картці Клієнта в порядку та на умовах, визначених даними Умовами та Правилами.
* Кредитна лінія - вид кредиту, надання якого здійснюється повністю або частинами в узгоджені сторонами строки протягом строку кредитування.
2.1.1.12.10. Банк має право вимагати дострокового виконання боргових зобов'язань у цілому або у визначеній Банком частині у разі невиконання Клієнтом та \ або Довіреною особою Клієнта своїх боргових та інших зобов'язань за цим Договором.

Пункт 2,1,1,2,3 суперечить трьом вищевказаним пунктам. Це раз. Окремо хочу звернути увагу на пояснення терміну *кредитна лінія. Протягом строку кредитування - це значить, як мінімум, протягом терміну дії карти, на яку встановлено кредитний ліміт, чи не так?
Я далеко не юрист, але треба якось розібратися з цим питанням наперед щоб в разі чогось знати на що можна спиратися. Бо ще мені для повного щастя проблем з Приватом не вистачає.
У меня ,Когда начались просрочки по МФО ,приват два раза снижал лимит,этим самым зангали Карту в минус.До этого платила все исправно,по крайней минимальную оплату вносила каждый месяц до 25 числа..Теперь выплачиваю этот минус.

Мне обнулили лимит еще до мфо. Сейчас в минусах. Теперь просто кладу необходимый минимум. Просрочек нет. Но оно к лучшему, что обнулили. Овердрафта не будет. Хоть карту и не светила, но перевыпустила и лимит оплат в интернете 0 поставила. Лучше перебдеть, чем мфо потом кормить

alive55555, приват може обнулити ліміт,тобто загнати в мінус карту. Будете лиш віддавати те,що використали ?

Мне обнулили лимит еще до мфо. Сейчас в минусах. Теперь просто кладу необходимый минимум. Просрочек нет. Но оно к лучшему, что обнулили. Овердрафта не будет. Хоть карту и не светила, но перевыпустила и лимит оплат в интернете 0 поставила. Лучше перебдеть, чем мфо потом кормить
Мені обнулити ліміт ,як тільки я повернув гроші,тобто кредитний ліміт 3500,а тепер становить 0 .Вгадайте коли.....правильно ,як взяв у Манівео позику))) .Я думаю овердрафт вони не зроблять,що скажете?

сегодня так же лимит по кредитке привата с 40к упал до нуля) звонил расспрашивал знакомым, в целом в этой процедуре больше плюсов чем минусов, по факту банк тоже анализирует риски, при всех недостатках не думаю что им охота вешать на себя ещё и взятые у кого то долги при том что они лучше этого кого то могут пробить есть что взять с человека или нет, а тут и деньги все поснимал и депозиты забрал из за каких и дали лимит изначально судя по пояснению, имущества нигде не числится ещё и постоянно пытаются снять бабки) Кстати да, хотя изначально связи не видел, но как раз перед этим пришло письмо и смс от монивео что сумма перевалила за 50к, может действительно как то связано)

Мне тоже обнулили до просрочек,когда перевалило где то за 5-6мфо.хотя была клиентом очень долго,платила вовремя,кучу кредитов брала закрывала,оплату частями полагала.а потом раз и все-карта в минусе и все.обидно,кредитка хорошо выручала.

Меня сегодня тоже смс-ка от Привата обрадовала..
После нескольких МФО лимит с 20к понизили до 7,5 тыс.грн.
А сегодня пришло смс, что установлен новый лимит 0. :(
хотя по ней просрочек не было..

Назад
Угорі