Карантин.Нет работ...Как жить?

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 150
  • Перегляди Перегляди 4K
Дописи
3059
Реакції
3904
Бали
803
Александр25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пів країни без роботи,епідемія,глобальна світова криза...Як виживати...Мільйони людей не знають що робити...Чекаю порад і хто як справляється...

Пів країни без роботи,епідемія,глобальна світова криза...Як виживати...Мільйони людей не знають що робити...Чекаю порад і хто як справляється...
пока непонятно как, продуктов максимум на неделю. гривен около 150, очень всё плохо.

пока непонятно как, продуктов максимум на неделю. гривен около 150, очень всё плохо.
У меня продуктов в квартире 0, бывшая щабрала всё што можно было вынести, буду ехать в село, работы всеодно нет и пока не будет...

Во-первых не паниковать. С голоду точно умирать не будем. Не вестись на ложь, которую выливают в прессе, все очень и очень приукрашено.

коммуналку можно пока не платить, не начисляют штрафы и ничего не отключат. тоже не платила.
Эх как все таки хорошо жить в деревне, 70 грн за свет в месяц, вот и вся коммуналка

У нас не проведён газ, у каждого либо электро, либо баллон, а что баллон я на 200 грн заправил, мне на месяца два точно хватает
Ага а вот у меня електро отопление в квартире и 1500 только за свет а ещё и за воду нужно(
Ох ну его нафиг ?

Как вариант 46c626fe7bdb4eb430f9e23cdfd362bd.webp

лично мне удалось немножко подзаработать поэтому месяца три могу полностью бездельничать

В село переехать ))))
А в селі гроші не треба? Комуналка, харчування і т.п. Сьогодні мій тато, у кого пенсія 1600 грн., ходив у магазин і почув, як одна жіночка - підприємець говорила, що добре пенсіонерам, бо вони пенсію отримують. Було б кому заздрити! Хай би хоч місяць прожила на ці копійки.
Эх как все таки хорошо жить в деревне, 70 грн за свет в месяц, вот и вся коммуналка
А 700 не хочете? І за опалення 1500- 2000 грн + інтернет 300 + вода 150. 70 грн. за світло, це якщо в сараї жити.

А в селі гроші не треба? Комуналка, харчування і т.п. Сьогодні мій тато, у кого пенсія 1600 грн., ходив у магазин і почув, як одна жіночка - підприємець говорила, що добре пенсіонерам, бо вони пенсію отримують. Було б кому заздрити! Хай би хоч місяць прожила на ці копійки.

А 700 не хочете? І за опалення 1500- 2000 грн + інтернет 300 + вода 150. 70 грн. за світло, це якщо в сараї жити.
Добре тільки товстосуми,вони на всьому роблять гроші.. Всім людям бажаю хоч якогось позитиву...Прорвемося

лично мне удалось немножко подзаработать поэтому месяца три могу полностью бездельничать
Вам пощастило! Хто хоче, той заробить( я про чоловіків). У мене чоловік займається ремонтом авто, то зараз клієнтів навпаки більше.

Назад
Угорі