Капітал Ресурс (ТОВ "КАПІТАЛРЕСУРС") скупляють старі борги і вимагають гроші

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 3K

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36958
Рішення
10
Реакції
95591
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
25-1.webp

Тут замаячив на обрії Капітал ресурс. Нібито нічого нового, якась конторка, яка скуповує борги і потім їх випрашує. Але!! На різних бордах вже стала з'являтися інформація, що борги частіше за все 2010-х років.
1758877806793.webp

1758877853496.webp

Тобто, любі друзі, будьте вкрай обережні!

Дзвонили мені сьогодні з цієї контори.
Як виявилося вони купили мої СТАРЮЧІ борги в приваті - 900 грн від 2011 року та від якоїсь телекомунікаційної компанії за 2009 рік.
Я в шоці, якщо чесно.

Що робити?
Вони ж всіх задолбуть.
В суд то ясно не підуть.

Дзвонили мені сьогодні з цієї контори.
Як виявилося вони купили мої СТАРЮЧІ борги в приваті - 900 грн від 2011 року та від якоїсь телекомунікаційної компанії за 2009 рік.
Я в шоці, якщо чесно.

Що робити?
Вони ж всіх задолбуть.
В суд то ясно не підуть.
Нічого не платити, цих боргів вже навіть в бкі немає. Кажіть що вперше чуєте про піб боржника.

Нічого не платити, цих боргів вже навіть в бкі немає. Кажіть що вперше чуєте про піб боржника.
Я розумію, але ж вони всім мозок винесуть. В ті будуть до мене мати претензії. От я за що...
Як взагалі можна вимагати борги від таких років??

Несколько месяцев назад попадалась мне новость, что приват продал портфель безнадежных долгов по-моему на 6 млрд грн, если не ошибаюсь.
И не связано ли это?)

Я розумію, але ж вони всім мозок винесуть. В ті будуть до мене мати претензії. От я за що...
Я если позвонит ещё какой-то мошенник, то вы тоже будете думать, "что же делать?"?

Деякі компанії взагалі вішають борги на людей і вимагають гроші які люди не брали і що платити їм також. Кажіть що шахраї та й усе.

Назад
Угорі