Кантора страх

• Автор теми Автор теми Niolinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Niolinka, а чим конкретно погрожували? Казали, що будуть дзвонити? Я вас розумію, найстрашніше для мене - це дзвінки! Я навіть з психологом працюю. Телефонофобія це дуже і дуже страшна штука. Я спілкуюсь з людьми виключно листуванням. Страшно за людей, яким !!!!!телефонуюють!!!!!

Niolinka, а чим конкретно погрожували? Казали, що будуть дзвонити? Я вас розумію, найстрашніше для мене - це дзвінки! Я навіть з психологом працюю. Телефонофобія це дуже і дуже страшна штука. Я спілкуюсь з людьми виключно листуванням. Страшно за людей, яким !!!!!телефонуюють!!!!!
Так как это был 1 займ , говорили что закроют карты родственников и приедут на работу , и будут звонить родственникам на работу . Для меня тогда это был страх и ужас .

Был займ в данной канторе , на 15 день начались угрозы и обзвон , погасила . Процент у них бешеный
Ну якщо по вашій темі робити висновки,то біля терміналів уже черга.Всіх треба боятися.Хтось дзвонить,хтось колажі,хтось може прийти.Срочно всіх закривати???

Так как это был 1 займ , говорили что закроют карты родственников и приедут на работу , и будут звонить родственникам на работу . Для меня тогда это был страх и ужас .
А зараз? Вам теж страшно? Якщо страшно їх слухати, то не піднімайте трубку. Ви маєте бути вже загартовані цими казочками

Назад
Угорі