Какие з МФО самые конченые?

• Автор теми Автор теми Віктуся
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Віктуся

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
4
Бали
853
Віктуся не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте!
У меня есть кредиты: манивео, selfie credit, ze credit, є гроші, аванс кредит, sos credit.
Подскажите какие самые страшные в плане прозвона по родственникам.
Каких закрыть в первую очередь

Почему тему в раздел документы помести?)) Будете самых страшных в документы заносить))

Здравствуйте!
У меня есть кредиты: манивео, selfie credit, ze credit, є гроші, аванс кредит, sos credit.
У мене були є гроші,вони самі кончані.В перші дні прострочки знайшли мою маму .

Здравствуйте!
Єгроші точно будуть комусь дзвонити як мінімум

Здравствуйте!
Поспілкуйтеся з важливими для вас людьми/родичами і попередьте про можливі дзвінки і що не варто з ними спілкуватись взагалі.
Все. Нема ні страшних ні смішних.

Да вони всі будуть дзвонити, просто є-гроші з мозком 1-кліточних організмів))

Здравствуйте!
Є гроші. Вони знайшли номер телефону моєї знайомої, з якою я вже понад 7 років не спілкувалася і в мене її номера не було в телефоні. Сказали їй, що якщо я не віддам кредит, то вони до неї в гості приїдуть. Цей випадок був півтора року назад.

Є гроші. Вони знайшли номер телефону моєї знайомої, з якою я вже понад 7 років не спілкувалася і в мене її номера не було в телефоні. Сказали їй, що якщо я не віддам кредит, то вони до неї в гості приїдуть. Цей випадок був півтора року назад.
Вони знайшли мого батька, якого я сама не знала))) навіть залишили йому мій номер.

Здравствуйте!
Та на початковій стадії то всі прозвонювать родичів будуть але коли продажі кредитів будуть, то є гроші кредитпромінвесту продають і ті терор влаштовують.

Та на початковій стадії то всі прозвонювать родичів будуть але коли продажі кредитів будуть, то є гроші кредитпромінвесту продають і ті терор влаштовують.
До продажи кредипроминвесту предлагают какие-то лояльные условия?

Назад
Угорі