Какие шараги приезжают по месту прописки?Поделитесь опытом общения????

• Автор теми Автор теми Akenka@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 177
  • Перегляди Перегляди 5K
Я не вірю просто сил вже нема він просто руки тягне
Куди там воно їх може тягнути? Якщо навіть в ліс боїться з калами піти. Ви до речі можете його припугнути тими ж калами, що вони свідків не залишають.

Куди там воно їх може тягнути? Якщо навіть в ліс боїться з калами піти. Ви до речі можете його припугнути тими ж калами, що вони свідків не залишають.
Ну человек обычно всегда пугает теми самыми страхами, которые сам боится...

Я казала що ти йди світись то тебе точно вивезуть то він ще сильніше збісився

Як мені правильно написали заяву
До речі, ви можете звернутись до соціальних працівників щодо домашнього насилля. І вони вам можуть надати прихисток на деякий час, та й юридичний супровод безкоштовно.

Ну человек обычно всегда пугает теми самыми страхами, которые сам боится...
Я вже не перший день тут то не боюсь а він помішався на грошах
До речі, ви можете звернутись до соціальних працівників щодо домашнього насилля. І вони вам можуть надати прихисток на деякий час, та й юридичний супровод безкоштовно.
Дякую

Я об этом и говорил ранее... Только не до социальных, а сразу в полицию и суд... И тогда она будет жить там где и живёт, а ему запретят там жить и приближаться к ней на полкилометра... А он будет жить на улице... Это называется обмежувальный припис...
Я вже не перший день тут то не боюсь а він помішався на грошах
Это правильно... Бояться нечего...

Да вчора і сьогодні хотів задушити казав що краще такої творі небуде то свекруха захистила добре дітей не було дома
Почему Вы не обратились в полицию по этому поводу...

Дякую завтра так і зроблю
Сделайте, поверьте успокаивает сразу таких нервных... Время на заявление есть всегда, не поздно никогда... Там срок два года минимум... Почитайте в интернете о домашнем насилии и об обмежувальном припису...

Мабуть в мене є дочка старша від першого браку вона вже заміжня живе досить далеко від мене то цей неадекватний подзвонив її свекрусі і каже що я аферистка щоб вони мене не пускали на подвір'я бо я їх обкраду
Сделайте, поверьте успокаивает сразу таких нервных... Время на заявление есть всегда, не поздно никогда... Там срок два года минимум... Почитайте в интернете о домашнем насилии и об обмежувальном припису...
Дякую

Мабуть в мене є дочка старша від першого браку вона вже заміжня живе досить далеко від мене то цей неадекватний подзвонив її свекрусі і каже що я аферистка щоб вони мене не пускали на подвір'я бо я їх обкраду
Ну что я могу тут сказать... Странный человек... Он я так понял младше Вас...

Я об этом и говорил ранее... Только не до социальных, а сразу в полицию и суд... И тогда она будет жить там где и живёт, а ему запретят там жить и приближаться к ней на полкилометра... А он будет жить на улице... Это называется обмежувальный припис...

Это правильно... Бояться нечего...
Ні. Коли буде звернення в поліцію та суд, то краще жити на нейтральній території. Нерви та здоров'я будуть ціліше. Я був в одному такому центрі, де жінки з дітьми на період розгляду справи ховались від своїх чоловіків. То вони туди, навіть якщо дізнаються, навіть до порога не дійдуть.

Назад
Угорі