Какие шараги приезжают по месту прописки?Поделитесь опытом общения????

• Автор теми Автор теми Akenka@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 177
  • Перегляди Перегляди 5K
Каже що буде дзвонити і на сільраду і всім говорити про мене що я брала кредит що забирала від дітей на кусок хліба і несла на кредити
Посоветуйте ему позвонить в ОПУ... Вы знаете, что такое ОПУ, а то я вижу, что мало кто это знает по прошлой теме...

Ну значит пришло время сбросить.Еще не всю.Еще ого-го что может случится в жизни.Всмысле, приятного и позитивного.
Это правда... Никогда не поздно начать всё с начала, знаю по себе...)

дякую мені зразу аж легше стало ато зранку дуже тяжко на душі було
Перестаньте,у вас взрослые,умные дети,которые за вас горой станут.Всё остальное пыль.Не бойтесь что-то менять в жизни.И такому чучелу,которое зовётся вашим мужем,покажите,что вам плевать на его угрозы и шантаж.Все у вас будет хорошо.Удачи вам и уверенности в себе.?

Офис Президента Украины...
Дякую я вже зрозуміла
Всегда пожалуйста... Я ведь сразу сказал, что Ваши страхи надуманные...
Всегда пожалуйста... Я ведь сразу сказал, что Ваши страхи надуманные...
Просто все зразу навалилось
Перестаньте,у вас взрослые,умные дети,которые за вас горой станут.Всё остальное пыль.Не бойтесь что-то менять в жизни.И такому чучелу,которое зовётся вашим мужем,покажите,что вам плевать на его угрозы и шантаж.Все у вас будет хорошо.Удачи вам и уверенности в себе.?
Дякую за все ви мені прямо сил надали
Дякую за все ви мені прямо сил надали

Всегда пожалуйста... Обращайтесь если что... Ничего страшного, бывает...)
Скажіть будь ласка чоловіка грозиться завтра поїхати до них і привести їх щоб мене забрали

Vera40, Вибачте, а скільки йому рочків то? Бо Ваш чоловік нагадує мені одного із тріо Балбєс, Боягуз та Бувалий. Та при цьому ще й "ябєда"

Vera40, Вибачте, а скільки йому рочків то? Бо Ваш чоловік нагадує мені одного із тріо Балбєс, Боягуз та Бувалий. Та при цьому ще й "ябєда"
38 років але мозгів немає
цікаво чи вони приїдуть
Що вони зроблять якщо приведе

38 років але мозгів немає
цікаво чи вони приїдуть
Що вони зроблять якщо приведе
Навіть якщо він їх привезе, що малоймовірно. Можете сміливо викликати поліцію. А так не бійтесь. А калам та своєму чоловіку можете СТ.355ККУ показати.

Навіть якщо він їх привезе, що малоймовірно. Можете сміливо викликати поліцію. А так не бійтесь. А калам та своєму чоловіку можете СТ.355ККУ показати.
На нього це не діє
Я вже просто не знаю що робити
Мені не має куди зараз піти

Назад
Угорі