Какие последствия, когда перестаёшь делать пролонгации?

• Автор теми Автор теми Glasha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 1K
Почалося з доньки студентки, я теж тоді нічого не знала за МФО, її майже витягнула грошей ввіддали дуже багато , а потім криза я ФОП, і понеслось, і тепер ми сім'я аферистів.Наразі тільки людям будем ввіддавати, я їх 1,5роки годувала, всі гроші з бізнесу їм, тепер майже банкрут.
Все буде добре у вас! Вся сім'я підтримує - це круто! ❤

Як приємно таке читати??
До того як зареєструвати ся, теж багато читала, розуміла що кінець всерівно буде
Все буде добре у вас! Вся сім'я підтримує - це круто! ❤
Та ми банда?Ще свекруху вчим що говорити, вона в мене золото

Кінець настав для шараг! А для вас - це початок нового етапу в житті!
Дякую, я теж так вважаю, тепер думаємо як втрьох швиденько заробити щоб забути все як страшний сон, але це початок , теж розуміємо, просрочки тільки пішли

Дякую, я теж так вважаю, тепер думаємо як втрьох швиденько заробити щоб забути все як страшний сон, але це початок , теж розуміємо, просрочки тільки пішли
Якщо є ціль, то знайдуться і можливості для її досягнення ?

Эко вы в одно предложение втулили ))

По теме :

Кто вас заставляет отвечать на эти звонки ?
Стандартный антиспам, Труколлер, смена номера в конце концов.
Не разберусь я пока как тут писать, времени не хватает , извините,?
сид не продлевается))
Я научусь правильно писать?
І всі Ваші????

Фухххх
У меня 42, муж 28

а потім криза я ФОП, і понеслось, і тепер ми сім'я аферистів.
В корінь неправильно мислите! Ніяки ви не аферисти і це як доказ ???
Наразі тільки людям будем ввіддавати, я їх 1,5роки годувала, всі гроші з бізнесу їм, тепер майже банкрут.

Велком ту зе криминал Ворлд?.
Я как стала мошенницей, начала Вороваек слушать, там Бутырка, Круга. Готовлюсь к тюремной жизни. Ведь грозятся посадить за мошенничество. Вот сухарики сушу.
А вообще, вы правильно сделали, что оставили МФО в прошлом. А с мужем поговорите. Откладывайте деньги на тела. Милоан и тенго предлагаю дней через 50. По манивео, то нужно с Талионом договариваться. Короче, времени у вас полно.

Я как стала мошенницей, начала Вороваек слушать, там Бутырка, Круга. Готовлюсь к тюремной жизни. Ведь грозятся посадить за мошенничество. Вот сухарики сушу.
А вообще, вы правильно сделали, что оставили МФО в прошлом. А с мужем поговорите. Откладывайте деньги на тела. Милоан и тенго предлагаю дней через 50. По манивео, то нужно с Талионом договариваться. Короче, времени у вас полно

А вообще, вы правильно сделали, что оставили МФО в прошлом. А с мужем поговорите. Откладывайте деньги на тела. Милоан и тенго предлагаю дней через 50. По манивео, то нужно с Талионом договариваться. Короче, времени у вас полно.
Я думаю ближайшие пол года точно им не смогу ничего платить, только людям 23 уже где-то должны, им нужно отдавать. Манивео день в просрочке, там а ля льготный период три дня, не трогают тело 22 лонгаций много, карта вео10 к 10, 5 выплатила , больше не буду платить.
Я думаю ближайшие пол года точно им не смогу ничего платить, только людям 23 уже где-то должны, им нужно отдавать. Манивео день в просрочке, там а ля льготный период три дня, не трогают тело 22 лонгаций много, карта вео10 к 10, 5 выплатила , больше не буду платить.
23 у.е

23 у.е
Как мелко я плаваю:rolleyes:

А мне писали что за шахрайство світить КК.
І мені писали, але я не з тюряжки на форум заходжу))) Шахрайство може світити, якщо кредити Ви брали на чужі доки. Все інше не входить в поле зору поліції.

І мені писали, але я не з тюряжки на форум заходжу))) Шахрайство може світити, якщо кредити Ви брали на чужі доки. Все інше не входить в поле зору поліції.
Та даже, если и на чужие, полиция не особо спешит на помощь

Назад
Угорі