Какие мфо закрывать в первую очередь?

• Автор теми Автор теми Aleksa0605
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 4K
Взагалі десять сьогодні 3
Ви правильно все робите.Але просто не спішіть.Якщо уже деякі вийшли в протермінування,чекайте вигідних пропозицій.Не викидайте гроші на їх проценти,взяті з повітря.Розсудливо підходьте до питання закриття.Удачі вам.

Дякую за підтримку для мене це важливо. Я теж не хочу витрачати на відсотки просто хочу закрити самих відбитих щоб спокійніше було, а з іншими буду домовлятись
Ви правильно все робите.Але просто не спішіть.Якщо уже деякі вийшли в протермінування,чекайте вигідних пропозицій.Не викидайте гроші на їх проценти,взяті з повітря.Розсудливо підходьте до питання закриття.Удачі вам.

Ті шо закрила: дінеро, авіра, гроші всім, топ кредит, селфі кредит,лоані, смпртівей, кредит каса, кредит 7
Если будет скучно и одиноко, то можете и моих парочку закрыть :ups2:
З моїм списком сумно мені точно не буде ще довго

Дякую за підтримку для мене це важливо. Я теж не хочу витрачати на відсотки просто хочу закрити самих відбитих щоб спокійніше було, а з іншими буду домовлятись
Вам і домовлятись не потрібно,вони самі знайдуть спосіб вам запропонувати.Коли будуть кошти,тоді можна ставити умови.Хто згодиться,хто ні,це уже друге питання)))

Ті шо закрила: дінеро, авіра, гроші всім, топ кредит, селфі кредит,лоані, смпртівей, кредит каса, кредит 7

З моїм списком сумно мені точно не буде ще довго
Та ладно. Не все так страшно. Если есть деньги на руках, то договориться легче конечно. Но уже у вас отличный результат. Минус 10 шараг. Это почти мое колличество. Правда у меня тела большие, маза фака битч ?

Та ладно. Не все так страшно. Если есть деньги на руках, то договориться легче конечно. Но уже у вас отличный результат. Минус 10 шараг. Это почти мое колличество. Правда у меня тела большие, маза фака битч ?
Теж помітила останнім часом на форумі тенденцію,що 8-10шараг,а тіло таке,що я з своїми 30 аж незручно себе відчуваю?

Теж помітила останнім часом на форумі тенденцію,що 8-10шараг,а тіло таке,що я з своїми 30 аж незручно себе відчуваю?
Я теж як задумаюсь як мене угараздило так вляпатись. Але час назад не відмотаєш, буду розрібати

У меня 8,а тела такие,что ужас,только укрпозика 23к.,майкредит,наверное около того,на все 18к.,егроши даже не помню,около 10к.,они такое уже насчитали!!!!

У меня 8,а тела такие,что ужас,только укрпозика 23к.,майкредит,наверное около того,на все 18к.,егроши даже не помню,около 10к.,они такое уже насчитали!!!!
В мене є гроші з 3500 вже більше 200тис.нарахували...ну нехай собі рахують.Клоуни!
Я теж як задумаюсь як мене угараздило так вляпатись. Але час назад не відмотаєш, буду розрібати
Розгребете з часом???

В мене є гроші з 3500 вже більше 200тис.нарахували...ну нехай собі рахують.Клоуни!

Розгребете з часом???
Я є гроші в першу чергу закрила до просрочки бо знала що вони таке нарахують що буде біда тіло 3000 було

Розгребете з часом???
И что егроши и ещё не продали?
Только считаю на своём воображаемом калькуляторе?

Алекс 2000
Кеш поинт 2000
Кашинський 2800
СlY 4000
Кредит1 2000
Кредит касса 2000
Май кредит 5000
Сос 5000
Кеш бери 3000
Кул кредит 4000
Кредит плюс 3000
Ева кеш 3000
Глобал 3000
Мани фор ю 1000
Тенго 5000
Монто 2900
Форза 3500
Кумо 1000
Лови лаве 2000
Милоан 5000
Мистер мани 1000
Мани бум 2000
Нео кредит 2000
Готівочка 3000
Кредит7 800
Кф 4000
Микро кеш 2000
смартивей 3000
Бистрозайм 3000
Єврогроші 3000
Швидко гроші 4000
Кредит про 3000
Манивео 10000
Кредитап 3000
Нові Кредити 3000
Укрпозика 4000
Це тіла
Кредит 7 жадные, только 800 дали :rolleyes:

варианта вижу три
первый - всех в просрочки, войти в режим инея (с) Макс, не платить и потом сносить инн/иски
второй - всех в просрочки и ждать тело по гарантийному
третий - избавиться от тех что не в просрочке, а остальные катать по первому или второму варианту
Оффтоп
четвёртый - Тайланд

Назад
Угорі