Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нє... коли вирубався - то є разТо як ти рахуєш? Туди-назад?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нє... коли вирубався - то є разТо як ти рахуєш? Туди-назад?
Ти взагалі не вловив початковий задум, і половина компаній вже не працюютьАвира, Заплатка, Капуста в кармане, Монетка
Кредит Кафе, Манивео, Динеро, Укрпозика, Кредит про, Кредит Касса,
Аванс кредит, Милоан, Зекредит,
Это те о ком знаю. И какая задумка была?Ти взагалі не вловив початковий задум, і половина компаній вже не працюють
А задумка була гра в слова)Это те о ком знаю. И какая задумка была?
Да это я приколу написала)) А все подхватили)) задумка админа, была просто написать всё мфо, которые знаете))А задумка була гра в слова)
Я читала, але цікавіше в слова, бо більшість таки знає майже всі мфо ???Да это я приколу написала)) А все подхватили)) задумка админа, была просто написать всё мфо, которые знаете))
Пи&#ы они все. Следующему на Ы))Да это я приколу написала)) А все подхватили)) задумка админа, была просто написать всё мфо, которые знаете))
На і можна матюки, чи треба назву МФО? ???Пи&#ы они все. Следующему на Ы))
Можу свій список написати але ж знову старим обізвешВсе... зафлудили тему))
Це не матюки, це узагальнення)На і можна матюки, чи треба назву МФО? ???
Так то 37 знаю, у кого брал, и +/- столько же, кто не осчастливил) Но в слова прикольно)Все... зафлудили тему))
ыдея банкна Ы))

Командор, кстати, идея то +++, заголовок чуть кликбейтным вышел, вот и набижали старые бывшие будущие миллионеры))А давайте в теме напишем, кто какие мфо знает. Без обсуждения, просто название и все
2 нові назви.Finbert(узнал на этом форуме)
FCredit(клон микрокеша)
Просто позика
Тайм кредит
Андреевский кредит
Ева кредит був ?)))