Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Лист до МФО або лист від МФО?А можеш текст письма якого надсилав нам опублікувать.??
А давай і то, і то.Лист до МФО або лист від МФО?
Ок, завтра буду в офісі, скину.А давай і то, і то.
По своїм мфо тільки не популярну "онлайн.мікрокредіт" вислав, бо вони навіть запис в УБКІ не додали.
Більше не телефонують.
А так не було практики списання повністю.
Ви що писали? Будь ласка формат звернення...Що саме писали?
Якщо в двох словах, то просто сповіщав кредитора про те, що відкрите стосовно мене судове провадження у справі про банкрутство і що кредитор повинен звернутись до суду зі своїми вимогами. Ще до заяви долучав копію ухвали про відкриття провадження.Ви що писали? Будь ласка формат звернення...
А ви реально займаєтесь процедурою банкрутства?Якщо в двох словах, то просто сповіщав кредитора про те, що відкрите стосовно мене судове провадження у справі про банкрутство і що кредитор повинен звернутись до суду зі своїми вимогами. Ще до заяви долучав копію ухвали про відкриття провадження.
Завтра можу скинути текст мого листа.
Так, ініціював наприкінці 2021 року, зараз на стадії реструктуризації.А ви реально займаєтесь процедурою банкрутства?
Лист до МФО про неплатоспроможність.)Лист до МФО або лист від МФО?
Ну у мене дійсно відкрите провадження, можливо вони не полінувались і в реєстрі судових рішень перевірили. Тому не радив би))Лист до МФО про неплатоспроможність.)
Потрібно попробувати можливо також прокатить з зекредит)
не плутайте.Лист до МФО про неплатоспроможність.)
Потрібно попробувати можливо також прокатить з зекредит)
Зрозуміло)дякую. Потрібно викінути цю ідею з голови.не плутайте.
людина повідомляла мфо, що відносно нього відкрито провадження у справі про банкрутство, а не просто писав "грошей нема, але ви тримайтесь".
це трохи інша справа
ага, "прощают". Сити Финанс мне проценты простил, и пришло письмо счастья от налоговой об оплате "прощения" в сумме 19,5% от "прощенной суммы"Кто знает, какие МФО прощают долги и списывают микрозаймы в условиях военного положения? Раньше таким крайне редко балуются, но сейчас периодически просматриваю комменты на разных ресурсах, в том числе на Ютубе, и там пишут, что некоторые МФО реально закрывают долги. То есть просто прощают или списывают долг в компании. Не знаю, можно ли потом еще у низ взять, но интересно именно по списанию и прощению. Именно полностью, а не проценты до тела и т.д.
![]()
Как у вас это получилось?Дід, мне списывали полностью))
Если не считать, конечно, тех, которые грозились всем, чем угодно, а по итогу ещё и должны мне остались. МайКредит списали полностью. Не, ну, пасиб, как говорится)
Вот и мне теперь интересно, в условиях, которые сложились в Украине, они списывают или окончательно добивают людей попытками забрать последнее. Как бы и раньше пытались отобрать по максимуму все, что только можно, а сейчас как бы ситуация во много раз тяжелее, чем раньше, в мирное время.
С помощью переговоров с более высшим звеном. Не со звонилками.Как у вас это получилось?