Siasmertmfo
Форумчанин
- Дописи
- 418
- Реакції
- 482
- Бали
- 3725
Siasmertmfo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так, на електронну адресу.Гарантійку присилали?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так, на електронну адресу.Гарантійку присилали?
А яка у вас просрочка в зекредит?У мене теж меньше тіла зекредіт, так їх і закрила. Ще майкредіт просить меньше тіла. Думаю всі яким ви хоч щось платили.
Кредит 7,зе, банана, селфі, сос і таліон, ну і ці фаст фінанс(що викупили форзу)Не платила нікому, крім Кредит7, більше, ніж тіло
Тому і питаю, можливо з кимось ще можна домовитись)
А через скільки просрочки такі умови?Кредит 7,зе, банана, селфі, сос і таліон, ну і ці фаст фінанс(що викупили форзу)
Селфі 80%,всі інші 50%.Але дають день/два на закриття.
Зе і банана може через 6міс, всі інші місяців 8А через скільки просрочки такі умови?
Зе і банана сильно достають дзвінками?Зе і банана може через 6міс, всі інші місяців 8
Якщо відповідати то так. Якщо заходити в кабінет теж. Коли запропонували норм умови, не було можливості, продали еапбЗе і банана сильно достають дзвінками?
А по родичам сильно проходяться?Якщо відповідати то так. Якщо заходити в кабінет теж. Коли запропонували норм умови, не було можливості, продали еапб
В мене просрочка с початку війни. Зе і банана тільки мені звонилиА по родичам сильно проходяться?
В мене вже місяць прострочка. Поки мені дзвонять. То трохи переживаю. Ще є кредит +?В мене просрочка с початку війни. Зе і банана тільки мені звонили
За скільки часу продали?Якщо відповідати то так. Якщо заходити в кабінет теж. Коли запропонували норм умови, не було можливості, продали еапб
Ооо, тенго я точно тепер за тіло закривати не буду, занадто борзімайкредіт, тенго
Місяців через 8 може трошки більшеЗа скільки часу продали?