Какой микрозайм как закрыть?

• Автор теми Автор теми Татьяна gof
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K

Татьяна gof

Форумчанин
Дописи
217
Реакції
46
Бали
343
Татьяна gof не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Forza-били пролонгации размером тела. Кредит касса тело +50 процетов пролонгации. Кредит ап с тела 6 заплочено 3 и 1,5 месяца просрочка Гроші всім ничего. Смартивей пролонгаций на 2 тела.

Forza-били пролонгации размером тела. Кредит касса тело +50 процетов пролонгации. Кредит ап с тела 6 заплочено 3 и 1,5 месяца просрочка Гроші всім ничего. Смартивей пролонгаций на 2 тела.
Простити і забути?

Але не довше будуть задовбувати,ніж це дозволять,ті кого задовбують.Мої вже пів року навіть мене не чіпають
Ну залежно від оточення і як вони на це реагують.
Ниче се! ???
Жесткие е6аки
Ну а "какже". А ти шо думав.

Я не думав. Я знав. Є6уть тєрпіл і пітарасів... без варіантів.
Пітарасів?))) Якесь нове слово почув, ну якщо ти вважаєш своїх рідних, своє оточення таким, то "флаг" тобі в руки. Старше покоління вірить в той весь брєд, що вони несуть...
Але не довше будуть задовбувати,ніж це дозволять,ті кого задовбують.Мої вже пів року навіть мене не чіпають
Смартіки самі закрили себе, ну так було десь 3-4 пролонгації, потім заходжу і тут бац... взяти новий. Я аж випав.

Ну залежно від оточення і як вони на це реагують.

Ну а "какже". А ти шо думав.
Знаєте,я сьогодні півдня ,дівчині,вроді не тупенькій, пояснювала,після того ,як вона возмущалася,що до неї дзвонять за людину,яку вона майже незнає і кажуть ,що вона дала її номер і зробила поручителем.Вона причитала,що вона їй зробить,що їй буде жoпa.Я,намагалася пояснити,що та людина 99%не давала її номер і,хто такий поручитель.Вродь би угомонила.Так що,Ви праві все залежить від оточення
Пітарасів?))) Якесь нове слово почув, ну якщо ти вважаєш своїх рідних, своє оточення таким, то "флаг" тобі в руки. Старше покоління вірить в той весь брєд, що вони несуть...

Смартіки самі закрили себе, ну так було десь 3-4 пролонгації, потім заходжу і тут бац... взяти новий. Я аж випав.
Може мені зайти???Вдруг вони мені простили???

Знаєте,я сьогодні півдня ,дівчині,вроді не тупенькій, пояснювала,після того ,як вона возмущалася,що до неї дзвонять за людину,яку вона майже незнає і кажуть ,що вона дала її номер і зробила поручителем.Вона причитала,що вона їй зробить,що їй буде ж*па.Я,намагалася пояснити,що та людина 99%не давала її номер і,хто такий поручитель.Вродь би угомонила.Так що,Ви праві все залежить від оточення
А я про що. В мене брат жінки таке саме, мама жінки, йой що то буде, квартиру заберуть. Все вірить що вони говорять. Навіть якби теоретично могли забрати, як би це зробили?) Коли 15 мфо, бігли б навипередки, хто швидше прийде зМФО того і квартира. Нє, ну логічно.

А я про що. В мене брат жінки таке саме, мама жінки, йой що то буде, квартиру заберуть. Все вірить що вони говорять. Навіть якби теоретично могли забрати, як би це зробили?) Коли 15 мфо, бігли б навипередки, хто швидше прийде зМФО того і квартира. Нє, ну логічно.
Я, вже про свої мовчу ? ,а про банки,ще більше мовчу?

Знаєте,я сьогодні півдня ,дівчині,вроді не тупенькій, пояснювала,після того ,як вона возмущалася,що до неї дзвонять за людину,яку вона майже незнає і кажуть ,що вона дала її номер і зробила поручителем.Вона причитала,що вона їй зробить,що їй буде ж*па.Я,намагалася пояснити,що та людина 99%не давала її номер і,хто такий поручитель.Вродь би угомонила.Так що,Ви праві все залежить від оточення

Може мені зайти???Вдруг вони мені простили???
Я сам в шоці. Коли пропонують за тіло хтось і я маю гроші, то стараюсь закривати. Ну в мене така думка.

В мене поки інша,але я поважаю Вашу
Кожен вирішує як вважає за потрібно. Наприклад Кредит ап за 10 місяців не напрягали практично взагалі навіть мене, нормально відносились, навіть листи не присилали. Запропонують за тіло, я закрию. Може тому що там тіло кредита всього на всього 800 грн ітому.

ну якщо ти вважаєш своїх рідних, своє оточення таким, то "флаг" тобі в руки. ..
По-перше я з тобою на "Ти" не переходив
По-друге контролюй свій "словєсний понос" і тримай свої вислови на кшталт "флаг тобі в руки" при собі, бо не вивезеш
Я двічи говорити не буду.

По-перше я з тобою на "Ти" не переходив
По-друге контролюй свій "словєсний понос" і тримай свої вислови на кшталт "флаг тобі в руки" при собі, бо не вивезеш
Я двічи говорити не буду.
Двічи?) Ух ти. Ок. Твоя думка дуже важлива для мене, дякую))

Назад
Угорі