Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Большинство МФО..На вайбер прислали,[censure] колаж мамы ,кто это может быть ?
Кто угодно ! Мфо , калоиды , недруги , завистники ...!На вайбер прислали,[censure] колаж мамы ,кто это может быть ?
Е Кеш.Топ кредит.Готивочка.сслоун.мистер Мани и т.д...Думаю лучше если напишите какие есть у Вас.так форумчанам будет проще поделиться своим опытом конкретно по Вашим конторам.LeTa, А можно название ?
Практически все эти упыри могут делать такое скотство , не знаю за Кешап , Лоани и Моней24 , а так из перечисленных все.........!IGOR +46, У меня такие мфо
Кредит Касса,Гроші всім,Моней24,Лоані продали КредитЕкспресс,Быстро Займ,Евро Гроши,Гоуфинго,Смартивей,Кешап,Алликредит,Шводко Гроши
А какая вам разница? Отвечу сам - НИКАКОЙ!!! Включайте режим снежинке и наслаждайтесь летом!!!На вайбер прислали,[censure] колаж мамы ,кто это может быть ?
Верю!Андрей Карта, Они в соцсети,матери выставляют такую ***** ?
Введите в Гугле ФИО, номер телефона, ИНН... Увидите где вы "засвечены". Закрывайте все, удаляйте свои данные.Андрей Карта, Они в соцсети,матери выставляют такую ***** ?
Если не закрыли соц.сети , или мама не хочет закрывать-придётся смириться ...! И поверьте эти утырки могут не только маме , а кому угодно , даже однофамильцам ! Тут где-то на форуме есть "отписка" которую рекомендуют "повесить" у себя на странице , помогает !Андрей Карта, Они в соцсети,матери выставляют такую ***** ?
Треба було зразу закрити всі сторінки. В мене вкрали фото з однокласників, де я не була багато часу і на вайбер колаж ганебний вислали. Фейсбук видалила зразу. І це за мфо сина. І терор дзвінків на роботу. І пішли вони на.... Після такого спілкування - ніхто нічого не отримає. В сина 20 Мфо. Пішли всі в дупу. Мені вже ніхто місяць не дзвонить, бо я так "спілкувалася" з ними, що аж соромно, скільки гидоти знаю. Але їм не сподобалося моє спілкування. Тиша.Андрей Карта, Они в соцсети,матери выставляют такую ***** ?
Вони вивчають Ваші слова. Запис розмови вже заїзджений ))))) . Хочуть вивчене на інших примінити)))))(вибачте за флуд))))))Треба було зразу закрити всі сторінки. В мене вкрали фото з однокласників, де я не була багато часу і на вайбер колаж ганебний вислали. Фейсбук видалила зразу. І це за мфо сина. І терор дзвінків на роботу. І пішли вони на.... Після такого спілкування - ніхто нічого не отримає. В сина 20 Мфо. Пішли всі в дупу. Мені вже ніхто місяць не дзвонить, бо я так "спілкувалася" з ними, що аж соромно, скільки гидоти знаю. Але їм не сподобалося моє спілкування. Тиша.
Що?Вони вивчають Ваші слова. Запис розмови вже заїзджений ))))) . Хочуть вивчене на інших примінити)))))(вибачте за флуд))))))
Ну Ви ж написали,що так матюкалися,що самі не знали,про свої здібності)))))
Ладно,забудьте... Я просто хотіла пожартуватиПросто я, а що заїзджено?