Как избавиться от кредита? К кому обратиться за помощью?

Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
АлефтинаМармеладова не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ребят, подскажите мне кулёме, с чего начать разгребать. Жизнь заставила крутиться, да не в лучшую сторону все пошло, пришлось взять позычку в Манивео на 5 тыс в 2020. Платила вовремя, потом туговато было с деньгами, попросила у них реструктуризацию. Разбили платёжки мне с июля по октябрь по 700 с копейками грн. Платила из-за границы (так как работаю там) - через трансфергоу перечисляла на приват карту. Но, полетел телефон и всё пошло козе под хвост. И карта привата сейчас в минусе (15 тыс, платила ежемесячный платеж и так тянула). С сентября 2020 не плачу ни приват ни манивео. Домой названивают, мне стыдно, с родными контакт не поддерживаю из-за дурной своей головы. Скажите, с чего начать разгребать, или к кому обратиться, чтоб занялись этим вопросом без моего присутствия в Украине?

Думаю, теперь вам нужно ждать от них злачных предложений, ибо насчитали уже наверно 100500 тысяч...

Это приват может насчитать или те с манивео?
І ті і другі.Манівео пропонують і тіло і пів тіла,коли продадуть таліону.Їх якщо є бажання згодом можна вигідно закрити.Але просіть гарантійний лист.А приват подасть в суд,тоді шукаєте адвоката і в бій.

І ті і другі.Манівео пропонують і тіло і пів тіла,коли продадуть таліону.Їх якщо є бажання згодом можна вигідно закрити.Але просіть гарантійний лист.А приват подасть в суд,тоді шукаєте адвоката і в бій.
Боже, знаю что такая жо.. со всем этим, но что аж такие суммы, в слёзы кинуло. Находясь за пределами Украины можно ли найти адвоката, который бы занялся этим? Не знаю ни сум точных, ни писем ничего ж нет. Всё приходит по прописке. Желания в Укр нет ехать, так как работаю тут. Готова дистанционно решить это, если возможно. Возможно ли и в какую хоть примерно сумму обойдутся услуги? Подскажите пожалуйста

Боже, знаю что такая жо.. со всем этим, но что аж такие суммы, в слёзы кинуло. Находясь за пределами Украины можно ли найти адвоката, который бы занялся этим? Не знаю ни сум точных, ни писем ничего ж нет. Всё приходит по прописке. Желания в Укр нет ехать, так как работаю тут. Готова дистанционно решить это, если возможно. Возможно ли и в какую хоть примерно сумму обойдутся услуги? Подскажите пожалуйста
Я ще з судовими процесами не стикалась поки.На головній сторінці є список юристів,проконсультуйтесь з ними на пряму.Там є їхні контакти,можливо вони вам більш детальніше допоможуть у вашому питанні.

Я ще з судовими процесами не стикалась поки.На головній сторінці є список юристів,проконсультуйтесь з ними на пряму.Там є їхні контакти,можливо вони вам більш детальніше допоможуть у вашому питанні.
Благодарю за ответ

Добрий день а на який день прострочки можнв очікувати пропозицію на закриття тіла?? Як дізнатись про це , якщо я на дзвінки не відплвідаю, вони пишуть це не пошту чи вайьер ?? Пропозиції

Добрий день а на який день прострочки можнв очікувати пропозицію на закриття тіла?? Як дізнатись про це , якщо я на дзвінки не відплвідаю, вони пишуть це не пошту чи вайьер ?? Пропозиції
Доброго ранку.У мене приходили смс,приходили листи на електронну пошту.Я також не спілкуюсь,зовсім.

Манівео тіло не запропонує оплатити, продасть Таліону, а ті вже через кілька місяців (у всіх по різному) запропонують тіло або навіть пів тіла. Головне не спілкуватися з ними зовсім. Всі пропозиції ви отримаєте повідомленням або на електронну пошту.

Доброго ранку.У мене приходили смс,приходили листи на електронну пошту.Я також не спілкуюсь,зовсім.
Щиро дякую за відповідь, скажіть будь ласка а через який час вони щось реальне пропонують???
У мене прострочки від 14/20 днів

Є мфо авіра в статусі пише продано це означає колекторам
Манівео тіло не запропонує оплатити, продасть Таліону, а ті вже через кілька місяців (у всіх по різному) запропонують тіло або навіть пів тіла. Головне не спілкуватися з ними зовсім. Всі пропозиції ви отримаєте повідомленням або на електронну пошту.
Я звісно не спілкуюсь але ось як доберуться на роботу , тут як то кажуть важчн, просити не брати трубки бо люди ж незнають хто це дзвонить незнвю як це пережити і пояснювати

Щиро дякую за відповідь, скажіть будь ласка а через який час вони щось реальне пропонують???
У мене прострочки від 14/20 днів

Є мфо авіра в статусі пише продано це означає колекторам

Я звісно не спілкуюсь але ось як доберуться на роботу , тут як то кажуть важчн, просити не брати трубки бо люди ж незнають хто це дзвонить незнвю як це пережити і пояснювати
Ну мені Таліон десь на місяці 3-4 пропонував.Ви на роботі,все ж таки попередьте.

Ну мені Таліон десь на місяці 3-4 пропонував.Ви на роботі,все ж таки попередьте.
Я ще підписала договір з АО ЗАХИСТ, оплатила 4500грн за місяць результату нуль от думаю розірвати договір я бо читаю форум і бачу що компанії самі пропонують за час закрити тіло і без юристів

Я ще підписала договір з АО ЗАХИСТ, оплатила 4500грн за місяць результату нуль от думаю розірвати договір я бо читаю форум і бачу що компанії самі пропонують за час закрити тіло і без юристів
Біжіть від них,бо це дурна трата грошей.Нічого вони не роблять,від слова зовсім.

підписала договір з АО ЗАХИСТ, оплатила 4500грн за місяць результату нуль
Тоже повелись на из рекламу "беру кредиты в МФО и не плачу им ничего"?
от думаю розірвати договір я бо читаю форум і бачу що компанії самі пропонують за час закрити тіло і без юристів
Юристы не нужны в принципе на "досудебном" этапе. Если подали в суд или влепили исполнительную надпись, тогда, безусловно, обратиться к юристу смысл имеет.
Но именно к юристу, а не к шарагам, которые просто тянут деньги и ничего не делают.

Тоже повелись на из рекламу "беру кредиты в МФО и не плачу им ничего"?

Юристы не нужны в принципе на "досудебном" этапе. Если подали в суд или влепили исполнительную надпись, тогда, безусловно, обратиться к юристу смысл имеет.
Но именно к юристу, а не к шарагам, которые просто тянут деньги и ничего не делают.
Так реклама , консультація так все гарно говорили а по факту місяць пройшов і нуль роботи , 3 мфо я закрила сама домовилась

Почитайте раздел о них и Вы поймёте, что с ними дела лучше не иметь.

Так реклама , консультація так все гарно говорили а по факту місяць пройшов і нуль роботи , 3 мфо я закрила сама домовилась
Говорить можно что угодно. Чем красивее подрасказал, тем выше Профит)
Подтверждено неоднократно.

Талион часто присылает предложение закрыть за тело/полтела к праздникам - День конституции, День независимости...
А приват во время карантина и месяц после него не насчитывает пеню/штрафы, только проценты. так что скорей всего большая сумма не набежала, т.е. можно попробывать погасить за несколько платежей.

Приват тот ещё банк...козлячий.Может и такую фигню учудить.

Вкладення

• прикол а.webp
    прикол а.webp
    28.6 Кб · Перегляди: 57
Назад
Угорі