CreditKasa Как я опустил кредит кассу

• Автор теми Автор теми инкасатор
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K
Для того, щоб віддати шарагам щось, це має бути зараховано на Вашу картку, в іншому випадку нехай розбираються з Приват банком, де пропали їх гроші )
Мені недавно попались новини, що жінка з миколаєва сиділа і набирала кредити мфо на різних людей через чат джпт.... я взагалі не розумію як таке можна провернути 🤯🤯🤯

Вообщем кредит каса немного попутал берега с звонками 3 особам . Накатал жалобу в нбу, четко расписал что мол я военный( типа) письма были отправлены , а звонки продолжились и штрафы тоже, в итоге звонки прекратились от слова совсем а через пару дней предложение за пол тела , как то так)
не памʼятаєте на який день почали терор оточення? буду дуже вдячна за підсказку

Ого, і таке буває?? В мене було інше - перший раз як я брала мфо, я брала на карточку А банк кредитну. В мене було на карточці 30 000 кредитних коштів - як тільки поступило одне мфо 12 000 з селфі кредит а банк тупо зняв кредитні кошти ще й разом з коштами мфо.
а кредитний ліміт який був?

Вообщем кредит каса немного попутал берега с звонками 3 особам . Накатал жалобу в нбу, четко расписал что мол я военный( типа) письма были отправлены , а звонки продолжились и штрафы тоже, в итоге звонки прекратились от слова совсем а через пару дней предложение за пол тела , как то так)
Сьогодні також накатала жалобу на них до НБУ, сподіваюсь на цьому зупиняться, боюсь що стануть ще агресівнішими і на поступки йти не будуть раз таке зробила…

Назад
Угорі