CreditKasa Как я опустил кредит кассу

• Автор теми Автор теми инкасатор
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K

инкасатор

Читач
Дописи
3
Реакції
10
Бали
3
инкасатор не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вообщем кредит каса немного попутал берега с звонками 3 особам . Накатал жалобу в нбу, четко расписал что мол я военный( типа) письма были отправлены , а звонки продолжились и штрафы тоже, в итоге звонки прекратились от слова совсем а через пару дней предложение за пол тела , как то так)

Вообщем кредит каса немного попутал берега с звонками 3 особам . Накатал жалобу в нбу, четко расписал что мол я военный( типа) письма были отправлены , а звонки продолжились и штрафы тоже, в итоге звонки прекратились от слова совсем а через пару дней предложение за пол тела , как то так)
А сколько было просрочки у вас ?

Ты просто космос, Стас (с)!!!! Браво!!!!!

Приват Банк зараз взагалі блокує гроші, які надійшли з Є Гроші, або з Кредит Касса. Коли їм звониш, вони розаовідають, що у них зв'язки з рф. Приват звичайно теж попутав берега - забирати гроші, але сам факт

Приват Банк зараз взагалі блокує гроші, які надійшли з Є Гроші, або з Кредит Касса. Коли їм звониш, вони розаовідають, що у них зв'язки з рф. Приват звичайно теж попутав берега - забирати гроші, але сам факт
Тобто, взятий кредит в кредіт касі ти не побачиш і віддати теж не зможеш? 😄 це змова😄

Тобто, взятий кредит в кредіт касі ти не побачиш і віддати теж не зможеш? 😄 це змова😄
Віддати треба, а от гроші навіть не надходять. Приват банк тупо їх блоче. І вимагає 1000 пояснень, і розповідає про звязки з рф і що буде зараз звонити рідним для уточнення. Це з кредіт касою так, є гроші і ракета якась. Наче їх готують основательно до закриття і заборони.

А як віддавати? Приват по логіці має заблокувати платіж в бік кредиткаси
А гроші то вони видали і в кабінеті висить. Таке конкретно з Є гроші трапилось, а приват собі забрав на користь держави. Типу хочете давайте подамо в суд, кіберполіцію і сбу і будете доводити

Віддати треба, а от гроші навіть не надходять. Приват банк тупо їх блоче. І вимагає 1000 пояснень, і розповідає про звязки з рф і що буде зараз звонити рідним для уточнення. Це з кредіт касою так, є гроші і ракета якась. Наче їх готують основательно до закриття і заборони.
А точно треба віддавати? Блін, я не хочу віддавати гроші тим, в кого зв'язки з Росією, їх куди підуть ці гроші тоді.
Ну й плюс якщо їх закриють, чи буде хтось їхні борги збирати?

А точно треба віддавати? Блін, я не хочу віддавати гроші тим, в кого зв'язки з Росією, їх куди підуть ці гроші тоді.
Так отож бо. Тих, хто платитиме їм списання і реструктуризації, Приват буде рахувати спонсорами Росії? Заплатив їм платіж, а на наступний день до тебе подзвонить СБУ? Не розумію.

Так отож бо. Тих, хто платитиме їм списання і реструктуризації, Приват буде рахувати спонсорами Росії? Заплатив їм платіж, а на наступний день до тебе подзвонить СБУ? Не розумію.
Була така ситуація на днях: моя кума взяла на днях в Є гроші 30 000. Вони 15 000 пропустили, а 15 000 тупо не дійшли. Почала звонити на приват, а вони їй про звязяки з рф давайте подамо в суд, кіберполцію і тд. Так чому тоді ви просто не заберете а них ліцензію і все? Можливо якщо б це був не приват, а інший банк ситуація була б інша - але маємо що маємо. І саме приват почав розповідати, що є гроші, кредит каса, ракета мають рахнуки в рф. В в є гроші борг висить.

Буде прикольно звучати, коли спробуєш змінити кредитний ліміт у приватбанку, а тобі висвітиться повідомлення:
"Ми не можемо вам збільшити кредитний ліміт через прострочену заборгованність перед країною-агресором" 🤣🤣🤣

А я то думаю чого «на все» заглохли

А я то думаю чого «на все» заглохли
Слава Господу! В мене немає їх. І ще забрали ліцензію в супер кончених Аванс/Финбар/Кредисенд

Буде прикольно звучати, коли спробуєш змінити кредитний ліміт у приватбанку, а тобі висвітиться повідомлення:
"Ми не можемо вам збільшити кредитний ліміт через прострочену заборгованність перед країною-агресором" 🤣🤣🤣
Краще б вони ті 15 000 заблочили з їх сторони, типу ми не можемо вам надіслати. А вони заблочили їй в процесі! І розказувати про кіберполіцію і первірку з країною агресором почали чомусь їй, а не є гроші...

Приват державна контора, а державі, наразі я не вірю від слова зовсім. І вони можуть просто типу їм плати, бо ти ж винен, але ті гроші що ти будеш відсилати приват забере, бо то ж не ясно кому. І там будеш винен, і приват гроші забере. З двух сторін тебе зроблять.

Останнє редагування:
Мені в інтернеті попадались відео, не один раз, де пояснювали, що приват самий конченинй зараз став, і за будь який перевод на карточку неофіційний може приймати міри. Наприклад, моно і сенс не такі

Мені в інтернеті попадались відео, не один раз, де пояснювали, що приват самий конченинй зараз став, і за будь який перевод на карточку неофіційний може приймати міри. Наприклад, моно і сенс не такі
Моно мене заблокував через борги в мфо. Приват єдиний, хто погодився мене і надалі обслуговувати.

Моно мене заблокував через борги в мфо. Приват єдиний, хто погодився мене і надалі обслуговувати.
Ого, і таке буває?? В мене було інше - перший раз як я брала мфо, я брала на карточку А банк кредитну. В мене було на карточці 30 000 кредитних коштів - як тільки поступило одне мфо 12 000 з селфі кредит а банк тупо зняв кредитні кошти ще й разом з коштами мфо.

Для того, щоб віддати шарагам щось, це має бути зараховано на Вашу картку, в іншому випадку нехай розбираються з Приват банком, де пропали їх гроші )

Назад
Угорі