Как вылезти из ямы

• Автор теми Автор теми Должник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Admin, Вот вот, отправь его к верификатору. Человек который был в яме и вышел с нее, не будет на таких форумах сидеть, потому что захочет забыть это всё, как сон
Ну почему же, если я таки разгребусь, все равно буду сюда заходить, много полезной информации, которая может в жизни пригодится....а в нашей жизни все бывает...

Якого біса ви відправляли диста в Нацкомфінпослуг, якщо спочатку треба відправити лист-запит до самих мфо, на ім'я директора, в ці шарашкі. Що вам той Нацком. Ви спочатку вимагайте в шарашок надіслати вам копії документів (там ліцензій та ін.), а вже потім на підставі того, що вони вам замість документів, які ви вимагали надіслати, вислали хрень-мадрєнь, пишіть в Нацком, але саме про НЕЗАКОННІСТЬ їх діяльності. Що ліцензій немає, що щапит давав, але фігню отримав. А потім вже дійте за мірою надходження проблем. І ще: вимагати сплачувати такі відсотки вони не мають прав. А якщо в них нема належних документів, то договір можна визнати нікчемним. І ще не все. Ви можете взагалі сказати в суді, що нічого не брали, а хтось скористався вашими даними. Або можете саме акцентувати на нікчемності договору тощо. Почитайте уважніше форум. Тут є багато порад від юристів. Спитайте в них.

спасибо за предложение. Не хочется мараться с этими калскими конторками. Это ниже достоинства человека.
Хоть одна умная мысль от Вас за сегоодня

Ничего страшного.. ещё пол дня впереди.. авось, хоть 1 но будет
да лучше идите к уроку информатики подготовьтесь. Мой отец преподавал, так готовился к каждому уроку. А там сами смотрите, но не вздумайте хулиганить. Тут народ беспощадный, если что.

Berjik, классно!!!Я за вас искренне рада....

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі