Как вести себя с МФО (краткая инструкция)

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 216K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Продали через 5 місяців. На рахунок дзвінків - в рази менше ніж від самих дінерівців.
На рахунок оточення не можу дати однозначної відповіді, тому що всі вже давно в курсі і не беруть з лівих номерів. При наймі мені нічого
ніхто не каже. Мені дзвонять деколи, проте я теж не спілкуюсь від самого початку протермінувань з жодним з цих сараїв.
Смс досить коректні. Листи - все стандартно : приїдем/опишем/посадим ... коротше брєд дитячий.
Дякую. Продовжую ігнор.

супер конечно, но ониже бл*ди трубку бросаю, не дослушав до конца
Дякую, дуже розумно написано, надіюся ця порада мені допоможе!!!
Спасибо Вам большое
А підкажіть будь ласка,що робити коли вони вишлють договір,і про яку печатку йде мова?
не будешь платить, ничего тебе не сделают. послушай опытных
Що це за форма 5,підкажіть?

Останнє редагування:
Мне звонили приставились что с национальной полиции мол я аферистка так как на меня в кредит плюс подал заяву что я украла у них деньги

А сегодня вот это прислали. Ваша справа на контролі департаменту фінансово-економічної безпеки! 0443693347 0959473709
Фінансова економічна безпека-це орган по виявленню і боротьбі з корупцією.
Ніякі кредити до них не відносяться.
Юристи ж пояснювали,що це цивільні відносини,а не кримінальні із МФО.

можливо не в тему, Рекомендую всім цей канал на ютубе "Sruvaem Maski" , почерпнете багато корисної інфи про чмфошки!
Это дествительно так на канале есть номер его телефона. Может подсказать как дейсвовать в той или иной ситуацией

Мене Манівео продало Таліону. Десь два чи три місяця назад. Я взагалі ні на які дзвінки не відповідаю. В смс пропонували тіло, а зараз місяць мовчать. У мене 4 МФО в просрочці, 3-4 місяці, + Таліон. Поки нікому крім мене не дзвонили. Писала в Нацком, кілька днів назад і сьогодні прийшли відповіді, просять копії договорів та квитанцій. По Манівео та Таліону ще немає. Думаю,напишуть те саме. Платити нікому не збираюсь, я всім пролонгаціями набагато більше тіл віддала. Буду знову писати в Нацком,але не всі є договора. Постійно переживаю,щоб не дзвонили колегам. Рідні все знають, прийняли ситуацію, підтримали. Але постійно картаю себе,що багато грошей викинула на вітер. Морально важко, але намагаюся триматися.
Здорово что близки вас поняли, у нас понятливые только мужа родные оказались, мои, особенно мама видители это головная боль для нее, я враг народа, папа более или менее, после того как услышал что сколько своих денег отдано было, немного приутих...а самое обидное если что то покупаешь себе, то все где деньги взяла?! Опять у кредиторов? Я отвечаю мол не твое дело, а она мне нет мое, головная боль мне не нужна...я в шоке, обидно до слез

Здорово что близки вас поняли, у нас понятливые только мужа родные оказались, мои, особенно мама видители это головная боль для нее, я враг народа, папа более или менее, после того как услышал что сколько своих денег отдано было, немного приутих...а самое обидное если что то покупаешь себе, то все где деньги взяла?! Опять у кредиторов? Я отвечаю мол не твое дело, а она мне нет мое, головная боль мне не нужна...я в шоке, обидно до слез
Не переживайте так. Усе налагодиться. Мій чоловік теж не зразу пробачив. І дізнався від Алексів. Говорив, чому йому не сказала зразу, сварився. Не знаю, як я могла нічого не сказати йому. Ми живемо з ним 16 років , ніколи мене не ображав. А зараз усе прийняв,як є. Дзвонить йому Кредит Каса, Таліон поки. Я сама не розумію, чому туди полізла, навіть не пам'ятаю на що брала, а потім пролонгації, перекриття одного і т.д. Його батьки давно померли. Чоловік казав, що його мама не зрозуміла б, бо ніколи кредитів не брала( я й сама це знаю). Мої батьки теж прийняли все. Мама казала,що від мене такого не очікувала, та я й сама від себе також. У нас кредити в банках, а ще й це. Переживаю, щоб на роботу не дзвонили. Не переживайте, з часом батьки заспокояться.

Не переживайте так. Усе налагодиться. Мій чоловік теж не зразу пробачив. І дізнався від Алексів. Говорив, чому йому не сказала зразу, сварився. Не знаю, як я могла нічого не сказати йому. Ми живемо з ним 16 років , ніколи мене не ображав. А зараз усе прийняв,як є. Дзвонить йому Кредит Каса, Таліон поки. Я сама не розумію, чому туди полізла, навіть не пам'ятаю на що брала, а потім пролонгації, перекриття одного і т.д. Його батьки давно померли. Чоловік казав, що його мама не зрозуміла б, бо ніколи кредитів не брала( я й сама це знаю). Мої батьки теж прийняли все. Мама казала,що від мене такого не очікувала, та я й сама від себе також. У нас кредити в банках, а ще й це. Переживаю, щоб на роботу не дзвонили. Не переживайте, з часом батьки заспокояться.
Спасибо вам за подлержку, тоже есть банки, но банки плачу, стараюсь, а эти конторки уже так накормили их, что не понимаю где были мои мозги с головой когда пролонгации были. Теперь нечем пролонгировать вот и началось...а сколько у вас просрочка

Спасибо вам за подлержку, тоже есть банки, но банки плачу, стараюсь, а эти конторки уже так накормили их, что не понимаю где были мои мозги с головой когда пролонгации были. Теперь нечем пролонгировать вот и началось...а сколько у вас просрочка
У мене залишилося 4 МФО - 3-3,5 місяців просрочки + Таліон, продали їм в кінці грудня. Було, мабуть, ще десь 10, їх закрила з нарахованою пенею. Були гроші, тому чоловік сказав заплатити. Пишу в Нацком по другому колу, бо просять докази. По закритому Кредит + повинні повернути 2040 грн. Не знаю, чи віддадуть.

Добрый вечер, надеюсь не нарушу правила форума, я создал тему, на мой взгляд важную, вероятно ее мало кто увидел, прошу совета, перейдите пожалуйста по ссылке и поделитесь мнением...

Yurist, добрий день,підкажіть,сьогодні дзвонили на роботу качай гроші,в кабінет директора,я розгубилась і сказала що то не я брала в них кредит,що тепер робити?

Yurist, добрий день,підкажіть,сьогодні дзвонили на роботу качай гроші,в кабінет директора,я розгубилась і сказала що то не я брала в них кредит,що тепер робити?
Головне невиходь на звязок з конторою,бо зрозуміють ,де слабке місце.
прострочка скільки вже?

CHIK.M, я так і роблю,але мене прозвали до телефону,і я сказала що не брала в них кредит, чи може це мені чимось загрожували?
Leona, вони можуть звинуватити мене в шахрайстві?
CHIK.M, 9 днів

ви в телефон казали,що небрали,треба було проморозитися і сказати,що то шахраї і взагалі нічого небрала і чого ви звоните,просрочка скільки днів?

CHIK.M, так,в телефон сказала,що не брала,просрочки 9 днів,переживаю,що вони можуть використати цю розмову як шахрайство з моєї сторони

CHIK.M, так,в телефон сказала,що не брала,просрочки 9 днів,переживаю,що вони можуть використати цю розмову як шахрайство з моєї сторони
[/QUOTE
це не шахрайство,ви ж своїми документами брали позику,а в телефон вони теж багато всього говорять ,непереймайтися,головне,щоб в дома
зрозуміли,вас

CHIK.M, я так і роблю,але мене прозвали до телефону,і я сказала що не брала в них кредит, чи може це мені чимось загрожували?
Leona, вони можуть звинуватити мене в шахрайстві?
CHIK.M, 9 днів
1. ну сказали що не брали - то таке :) їм в принципі байдуже, що ви говорите.
а як ви думаєте чим це вам може загрожувати?
2. звинувачувати вас у шахрайстві можуть тільки відповідні органи і то якщо ви у чмошників щось взяли по підробним документам, або дали неправдиві дані про себе і т.д. і то це ще треба доводити у суді. ваши відносини з чм*шниками регулюються цивільним кодексом.
ви серйозно? це точно не шахрайство
заспокойтесь та не хвилюйтесь :)

Останнє редагування:
CHIK.M, вдома і на роботі мене підтримують,в мене тільки третій день дзвінки і директор мене кличе до телефону ,я надіюся і чекаю що попало,потім переживаю, щоб не зробити гірше,
Sergio_1978, така телефонна розмова ж не є доказом у суді?чи вони за таке не продадуть на мене на суд,я новачок і всього боюся

CHIK.M, вдома і на роботі мене підтримують,в мене тільки третій день дзвінки і директор мене кличе до телефону ,я надіюся і чекаю що попало,потім переживаю, щоб не зробити гірше,
Sergio_1978, така телефонна розмова ж не є доказом у суді?чи вони за таке не продадуть на мене на суд,я новачок і всього боюся
може поясніть шефу,щоб неспілкувався з ними

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі