Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не всі, деяким потрібно більше часу для осмислення цієї пропозиції?бо я теж сама звертаюсь до мфо з такою пропозицією, але деякі чекають на свої відсоткиУ мене їх немає, але керуючись власним досвідом можу сказати, що під час воєнного стану для закриття за тіло або суму близьку до нього варто мати більше 2 місяців просрочки (лише припущення, у мене такі всі були) та, саме, ці кошти. Дехто сам пропонує закрити за тіло, але більшість мовчить як партизани, тому я писав самостійно. Як показала практика - всі погоджуються на тіло або тіло + невеликий відсоток
Нехай помріють)Не всі, деяким потрібно більше часу для осмислення цієї пропозиції?бо я теж сама звертаюсь до мфо з такою пропозицією, але деякі чекають на свої відсотки
Двоякое такое чувство...Кто-то общался с ними в военное время? Что предлагают ? За тело закрывают?
не всі: епеер, кредит1 точно ніУ мене їх немає, але керуючись власним досвідом можу сказати, що під час воєнного стану для закриття за тіло або суму близьку до нього варто мати більше 2 місяців просрочки (лише припущення, у мене такі всі були) та, саме, ці кошти. Дехто сам пропонує закрити за тіло, але більшість мовчить як партизани, тому я писав самостійно. Як показала практика - всі погоджуються на тіло або тіло + невеликий відсоток
Так же делаю, сама обращаюсь и предлагаю за тело. При наличии суммы тела на руках. Кто не готов за тело, пока не общаюсь с ними и оставляю на потом. В просрочку вышла в войну по всем мфо.У мене їх немає, але керуючись власним досвідом можу сказати, що під час воєнного стану для закриття за тіло або суму близьку до нього варто мати більше 2 місяців просрочки (лише припущення, у мене такі всі були) та, саме, ці кошти. Дехто сам пропонує закрити за тіло, але більшість мовчить як партизани, тому я писав самостійно. Як показала практика - всі погоджуються на тіло або тіло + невеликий відсоток
Спасибо ?не всі: епеер, кредит1 точно ні
а готівочку начебто за тіло й можна закрити
готивочка тихо себе веде зараз, кредит1 на тіло поки не ідуть, у мене у них прострочка з грудня, то поки з тілом ніякТак же делаю, сама обращаюсь и предлагаю за тело. При наличии суммы тела на руках. Кто не готов за тело, пока не общаюсь с ними и оставляю на потом. В просрочку вышла в войну по всем мфо.
Спасибо ?
Кредит 1 что-то разактивничался начал звонить контактным и мне много.
А готивочка до войны знаю были не уступчивыми и вот интересно было, как в войну общаются.
Вашаготівочка переуступила Сити фактор??Меня Сегодня переуступили сити фактор,с николаевской пропиской))я их не нашла даже в наших темах с нашими коллекторами!!))впервые слушу о таких
Звонят, коллектора Фактор, по договору от мy credit, информацию выпытывают. Если вы служите или ваши близкие в нацгвардии, теробороне и т.д. За пол тела, можно договориться) Если не имеете отношение к службе, то 1.5 тела. Либо тело.У меня молчат
та же фuгня. думаю просто скидывают пасив на другое юр лицо.Майже рік думали і тому самому Сіті фактор продали
То інші кадри. Вони ніхто і зовуть їх ніяк.Звонят, коллектора Фактор, по договору от мy credit, информацию выпытывают. Если вы служите или ваши близкие в нацгвардии, теробороне и т.д. За пол тела, можно договориться) Если не имеете отношение к службе, то 1.5 тела. Либо тело.