Как ведут себя сейчас?

• Автор теми Автор теми Crazy Lady
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 711

Crazy Lady

Форумчанин
Дописи
276
Реакції
179
Бали
193
Crazy Lady не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите, пожалуйста, у кого просрочка сейчас именно по ним: как себя ведут? Звонят лицам не указанным в договоре?
Интересует именно этот год. Тему я читала.

У мене наявне протермінування
Приходили листи
Смс
На електронку
Нікому наче не дзвонили

Подскажите, пожалуйста, у кого просрочка сейчас именно по ним: как себя ведут? Звонят лицам не указанным в договоре?
Интересует именно этот год. Тему я читала.
звонили и писали только мне, больше 100 дней игнора было, потом предложили закрыть за 60% от тела, дали гарантийку, как-то так

колись давно були в мене. нікому не звонили, крім жінки, її добряче задовбували приблизно протягом двох тижнів майже щодня, потім заглохли. після +- 90 днів протермінування закрив за тіло. але це був 2021 рік, наразі не скажу, чи актуально

Мені надсилали листи поштою. Дзвонили до сусідів. Тіло було 3000 нарахували 12000 . Через три місяці запропонували тіло. Надіслали гарантійний лист на електронну пошту. Закрила. У мене були вони одні із самих придуркуватих м.ф.о.

Ооо це правда протермінування 13 днів дзвонять навіть сусідам борг тіло 32000 вже %понад 40 к

звонили и писали только мне, больше 100 дней игнора было, потом предложили закрыть за 60% от тела, дали гарантийку, как-то так
А налог нужно оплачивать, когда столько они списывают? Смарти сами вроде оплачивают, а у этих как?

Назад
Угорі