Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
"Взяти інший кредит,щоб закрити їх"-сама брєдова порада від звонілок.До форума бил сам на строме а щас вопще на спокойном поставил програму и з шарагами вопще неопщаюсь на полном морозе і то раз звонилка девушка позвонила я бил чуть випивший думаю та ладно поопщасюсь то она говорит возми другой кредить чтоби ихний закрит. ? послал я ее далеко далеко
даже незнаю какие у меня там% набежали"Взяти інший кредит,щоб закрити їх"-сама брєдова порада від звонілок.
В них калькулятор зламався)даже незнаю какие у меня там% набежали
А вони як завжди напливами....перед нг дня 4 із трусів випригували...з 8 до 18 хоч часи звіряй.І шо?А нішо...злились......і так вже півтора рочки.......Выхожу ночью на просрочку, уже готова к бою с ними морально, ради интереса поменялось ли что-то
Виходьте в прострочку.І закрийте соц мережі,я надіюся вже карта перевипущена в банку,і ігнор.....Заіпуть усіх кого знайдуть і євоші і іх прихвостні як кредитпромінвест і преміум...Але це не повинно якось на вашому стані відображатись.Усіх на.........Усі знають з якой сторони двері закрити.....Выхожу ночью на просрочку, уже готова к бою с ними морально, ради интереса поменялось ли что-то
А би еще хто то им систему поломавВ них калькулятор зламався)
уже готова к бою с ними морально
Ніхто не зламає....люди в кредитах поголовно...І як бачу рекламу по телевізору іхню,мене більше задіває це ніж звінки.А би еще хто то им систему поломав
К какому бою? К звонкам, смс? Это бой*? Хотя я сама немного нервы подорвала ,с этим периодом. Теперь мне боятся и родные звонить ,не то что эти малолетки тупые.По другому их не назовёшь ,по разговору окончили 3 класса ,и пытаются меня жизни учитьуже готова к бою с ними морально, ради интереса поменялось ли что-то

Також іду нароботу дивлюсь реклама на великому бігборді, і великими цифрами 001% пісець простоНіхто не зламає....люди в кредитах поголовно...І як бачу рекламу по телевізору іхню,мене більше задіває це ніж звінки.
Ну в них там особливі умови по кредитуванню..щоб вже по повній затягнутиТакож іду нароботу дивлюсь реклама на великому бігборді, і великими цифрами 001% пісець просто
После КредитКассы все мои знаю либо трубку не брать, либо взять и на … послать.А вони як завжди напливами....перед нг дня 4 із трусів випригували...з 8 до 18 хоч часи звіряй.І шо?А нішо...злились......і так вже півтора рочки.......
Виходьте в прострочку.І закрийте соц мережі,я надіюся вже карта перевипущена в банку,і ігнор.....Заіпуть усіх кого знайдуть і євоші і іх прихвостні як кредитпромінвест і преміум...Але це не повинно якось на вашому стані відображатись.Усіх на.........Усі знають з якой сторони двері закрити.....
На вас касса коллаж делала?После КредитКассы все мои знаю либо трубку не брать, либо взять и на … послать.
Блоки стоят у всех.
Коллажи настрожили, но это дело времени
так! вот зачем так просто брать и сказку ломать...?)На вас касса коллаж делала?
Тут что-то иное должно быть 100%а истории про 2 гвоздики будут?....
только не распятые мальчики...Тут что-то иное должно быть 100%