Как ведут себя МФО и коллекторы после принятия закона???

• Автор теми Автор теми Scorpdp
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Scorpdp

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Scorpdp не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что изменилось??? Кто из этих мудaков тревожит окружение и знакомых ( кроме контактных лиц)?????

100500 раз писали об этом и тем создали одинаковых меряно-немеряно. Автор, почему Вы не удосужились почитать уже созданные темы, а склепали новую, ещё и в разделе АаираКредит? Не нужно лепить темы где попало, хотя бы раздел выбирайте правильно для публикации

У меня с 13 мфо пока только money4you

А можно в лицах??? Кто все
Всі по кому є просрочки наярюють як навіжені!В основному мамі,жінці і на роботу!Самі відбиті кеш бері , монетка,кошельок, мани4ю,кредиткаса і ще якісь колектори(хтось продав)

В выходные реально не звонят, а так конечно позванивают. Но даже не знаю звонят родным и знакомым, или уже нет, по крайней мере давно уже никто ничего мне не говорил по поводу звонков.

Мені кредит каса і на вихідних маяки кидала, поки сімку не поміняв))) тепер взагалі не запарюсь.

Звонят и пишут много, сначала близким, потом всем

Тоже пришлось а то крыша уехала б
Це дуже правильне рішення, я тепер знову згадав які звуки в мого телефону, бо останні місяці три він жив виключно на беззвучному)))
Оффтоп
як у вас справи з будинком , спадком , мамою і прописками? Розібрались?

Це дуже правильне рішення, я тепер знову згадав які звуки в мого телефону, бо останні місяці три він жив виключно на беззвучному)))

Оффтоп
як у вас справи з будинком , спадком , мамою і прописками? Розібрались?
я вообще тогда сон потеряла, как с креста снятая ходила, нервы такие что забыла, что такое сон, телефон вечно на без звука, и звонили все кому не лень, сегодня две машины приезжали, банки наверное, отчим вышел даже слово не успели сказать он их выслал в горы ????

Я ніколи не стикалась за все життя з колекторами, а тепер пішли прострочки по МФО і це повний капець.... Просторочка по кредит касі 3 дня, практично рік їм пролонговувала, 10 сьогодні разів дзвонили, ну плетуть таку фігню, просто в голову не вкладається!!! Каже якась Тетяна, о чую Ви на свіжому повітрі сидете, відпочиваєте(вигулювала собаку), каже краще б шукали гроші на кредит, а не прогулками займалися!!!!
З соскредит чувак подзвонив, 7 днів прострочка, що якщо не проплачу кредит, він буде дзвонити всім, сусідам, рідним і т.д. і просити їх, щоб вони мені допомогли, я почала правда говорити, що він порушує закон, але бачу це без толку!!!! Сказав, що в договорі вказано, що можуть продзвонювати 3-их осіб!!!

Назад
Угорі