Как ведут себя финбар?

• Автор теми Автор теми Именинница
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 612

Именинница

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
10
Бали
8
Именинница не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите пожалуйста, я не нашла в разделе фин бар.

Что они могут?сегодня 2й день просрочки наяривают 30 звонков за день

Подскажите пожалуйста, я не нашла в разделе фин бар.

Что они могут?сегодня 2й день просрочки наяривают 30 звонков за день
Та нічого такого, слідкуйте, має бути пропозиція від них. Наскільки скоро - не знаю. У мене плюс/мінус. Якщо тіло не велике - закрийте, що б не було терору 😏

У кого был фин бар на работу звонили?

Яаботаю не официально данных не где не светила, каковы шансы у шараг.

То есть у шараг.

У кого был фин бар на работу звонили?
Ну якшо Ви залишали номер роботодавця де працюєте, то таку можливіст ьвиключати не можна, але таких випадків наче не було.
Вам же ж написали, за відносно короткий термін можуть запропонувати закрити за тіло, а якшо будете ігнорувати, то продадуть кк.
або ж можуть віддати на прозвін десь на місяць часу, а потім повернути і ще раз пропонувати тіло, чи тіло + маленький хвостик

Каковы шансы у контор.

К долго они названивать будут сегодня мне сорвали телефон 30+ звонков я имею ввиду фин бар.

ППодскажите пожалуйста сейчас делают мфо исполнительную надпесь.

Останнє редагування:
Подскажите пожалуйста, какое приложение лучше скачать блокировки номеров ,а то нервы сдают по 100 номеров в день.

Нещодавно закрила. Мала один день протермінування, то вони грозились що якщо до 17:00 не оплачу, то будуть дзвонити до контактних осіб. Оплатила десь біля 20:00, дзвінків до контактів не було. Але мене дістали знатно…наярювали по 100 разів. Хоча вони починають ще за день до закриття наярювати…дзвонять і скидають… Паскудна контора, щоб вони там повиздихали всі.

Назад
Угорі