как там динеро и укр позика?

• Автор теми Автор теми Sergey235
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 318
  • Перегляди Перегляди 17K
Не знаю,на електронку не заходила давно. На пошту нічого від них не було. І нічого мені не пропонують тіло 20к.

У меня просрочка дней 20.
Звонки с разных уголков Украины, письмо на мейл утром, попытка снять деньги с карты вечером.
Я с ними не разговариваю.
Платить нечем(

Оооо,Маники прислали!-
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 25.03.2020 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором.
Зателефонуйте: 0800219393
Нехай подають,лише питання,як під час карантину до суду дістатись,чи онлайн буде!)))

Оооо,Маники прислали!-
Ми не отримали оплату вашого кредиту, яку ви мали здійснити 25.03.2020 Вимагаємо негайної сплати боргу!
Інформуємо: документи щодо вашого кредиту в moneyveo передані для підготовки позову до суду. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення від виконання фінансових зобов'язань за кредитним договором.

Нехай подають,лише питання,як під час карантину до суду дістатись,чи онлайн буде!)))
Я балдею с их попытки запугать притянуть к уголовной ответственности!)ну вот реально...я когда в полицию обратилась , меня кредитплюс доставали , мне сразу сказали даже если вы взяли и специально не платите, это гражданско правовые отношения, а ни как не уголовное.

Кто в курсе зеленый кредитон это не топ кредит случайно?

Кто в курсе зеленый кредитон это не топ кредит случайно?
вроде они же
Оооо,Маники прислали!-

кредит касса залепила у вас 147 дней просрочки у нас никогда такого за всю историю компании не было)))?говорю-так празднуйте )?????

просрочка 2.5 месяца ,че то письма на мыло не шлют даже,у кого как с ними сейчас?
В мене так само, просрочка два місяці, вже навіть ел.листів немає, хоча вчора їх робот дзвонив
Вони теж мені договори не прислали

В мене так само, просрочка два місяці, вже навіть ел.листів немає, хоча вчора їх робот дзвонив
Вони теж мені договори не прислали
а як оточення ваше рухали когось?бо в мене в друга 5 міс..по ним то не рухали

вроде они же

кредит касса залепила у вас 147 дней просрочки у нас никогда такого за всю историю компании не было)))?говорю-так празднуйте )?????
Спасибо то я и думаю с хрена мне те лoxи звонят я ничего не брал у них! И как они ведут себя?(кредитон)

а як оточення ваше рухали когось?бо в мене в друга 5 міс..по ним то не рухали
Як не дивно, але ні, у всякому разі мені ніхто нічого не казав.... в мене в них найбільше тіло 18к, але я їм стільки пролонгацій платила, дурааааа....
Мої рідні всіх поставили на блок і нікому не відповідають.
Директор на роботі знає, теж всіх шле по всім відомій адресі і блокує їхні номери.

Назад
Угорі