Как связаться с юристом, который выиграл суд с Кредит Кассой?

• Автор теми Автор теми Darius's
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Підкажіть будь ласка, як зв'язатися з вашим юристом що вигравав в кредит каси?
Какой именно?)

У вас суд с кредиткассой?
Какой именно?)
Я не знаю, я просто хочу собі юриста щоб подати в суд на кредит касу
У вас суд с кредиткассой?
Поки що ні, я хочу сама подати

Darius's, так я же дал ссылку. Там все наши юристы. Все проверенные. Выбирайте, работайте

Шо вони уже зробили?)?
Не можуть зупинитися в нарахуваннях з 17800 уже хочуть 67000. Хоча я вже 14000 їм платила ( в трубу)
До чого хочете позиватись?
Що саме хочете від КК?
Я хочу вирішити адекватно питання. Закрити за тіло частинами , а то і менше так як вже було сплачено майже тіло.

Не можуть зупинитися в нарахуваннях з 17800 уже хочуть 67000. Хоча я вже 14000 їм платила ( в трубу)
Та пусть себе считают, сколько им вздумается. Если подадут в суд, тогда нужно будет обратиться к юристу.

Darius's, так я же дал ссылку. Там все наши юристы. Все проверенные. Выбирайте, работайте
Дякую написала одному вже
Та пусть себе считают, сколько им вздумается. Если подадут в суд, тогда нужно будет обратиться к юристу.
Я не хочу чекати суду, хочу сама вже

Що саме хочете від КК?
Я б хотів вибачень,прощення кредиту,матеріальну компенсацію за потрачені нерви та репутацію,переказ на рахунок форуму енної суми грошей,так як саме форум допомогав боротись з їх незаконною діяльністю,кожному форумчанину оплату по квитку в цирк або кіно ну і чашечку кофе з кубінською сигарою ? Думаю ТС теж "за" ,щоб усе це втілити в життя ? Зможемо якось втілити в життя??

Назад
Угорі