как скоро банк,ощад, должен отреагировать на постанову исполнителя о снятии ареста с зарплатного счета

• Автор теми Автор теми кмс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 9K
Ощад самый фиговый банк Украины) чисто мое мнение) ждите рано или поздно реакция будет)
В нас всі банки « гарні». Я займаюсь прискоренням цієї процедури, тому що саме допоможе їх роздублити - самій цікаво- потім напишу. Але в спокої я їх не залишу)))

В нас всі банки « гарні». Я займаюсь прискоренням цієї процедури, тому що саме допоможе їх роздублити - самій цікаво- потім напишу. Але в спокої я їх не залишу)))
Правильный настрой думаю у вас все получится

В мене теж виконавець каже відправив 07.05 в ел.вигляді - а реакції з боку банку 0.
ощад не обрабатывает постановы на вызначення поточного рахунку в электронном виде. только в бумажном.

Я уже майже місяць чекаю, у банку кажуть, що постанови немає. Мабуть почні із дзвінків на гарячу лінію, а потім скарги писатиму.

Я уже майже місяць чекаю, у банку кажуть, що постанови немає. Мабуть почні із дзвінків на гарячу лінію, а потім скарги писатиму.
Ха-ха.
В мене ВП по клієнту відкрито 12 травня 2023. Направлено лист на Ощад.
Людина у вересні 2023 пішла в банкрутство. ВП зупинено.
Ощад на початку квітня 2024 зняв кошти і наклав арешт

Ха-ха.
В мене ВП по клієнту відкрито 12 травня 2023. Направлено лист на Ощад.
Людина у вересні 2023 пішла в банкрутство. ВП зупинено.
Ощад на початку квітня 2024 зняв кошти і наклав арешт
Вони з окремої галактики по ходу

А якщо подано у суд на знесення ВН? То після рішення суду знімуть арешт?

А якщо подано у суд на знесення ВН? То після рішення суду знімуть арешт?
Якщо буде рішення яке визнає внн тим що не підлягає виконанню, то звісно зніме

[POSTS=100]Щось таке

1716569907066.png

1716569962201.webp

[/POSTS]

ощад не обрабатывает постановы на вызначення поточного рахунку в электронном виде. только в бумажном.
Очень даже обрабатывает, особенно после жалобы в НБУ. Разблокировали все через 3 дня

Підкажіть, якщо впаде зарплата, а на карті "мінус", я зможу знати дві мінімалки? Постанова виконавця про визначення видаткового рахунку та про зупинення вчинення виконавчих дій є. Суд буде у серпні.

Підкажіть, якщо впаде зарплата, а на карті "мінус", я зможу знати дві мінімалки? Постанова виконавця про визначення видаткового рахунку та про зупинення вчинення виконавчих дій є. Суд буде у серпні.
зможете

Назад
Угорі