Rostislav1998
Читач
- Дописи
- 16
- Реакції
- 3
- Бали
- 3
Rostislav1998 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вообще на полный мороз упали что ли они? Или что то готовят наверное)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони мною зайняті 9-й день сьогодніВообще на полный мороз упали что ли они? Или что то готовят наверное)

А давно у вас по ним просрочка?Вони мною зайняті 9-й день сьогодні![]()
Три рочки?А давно у вас по ним просрочка?
Нормально так, и не подали за эти три года в суд? И не сделали ИНН?Три рочки?
Зокинчили автодозвон в конце января, дней 10 тарабанили.Вообще на полный мороз упали что ли они? Или что то готовят наверное)
Ні.Нормально так, и не подали за эти три года в суд? И не сделали ИНН?
В мене по ідеї завтра останній день?Зокинчили автодозвон в конце января, дней 10 тарабанили.
Я понял ?Ні.
В мене по ідеї завтра останній день?
І буде на 3 місяці спокій. А може більше не будуть дзвонити.Ні.
В мене по ідеї завтра останній день?
А у вас по ним сколько просрок??Зокинчили автодозвон в конце января, дней 10 тарабанили.
С сентября 2019 годаА у вас по ним сколько просрок??
Аби внн не намалювали і в суд не пішли,а їхні дзвінки в к0см0с мене найменше хвилюють)І буде на 3 місяці спокій. А може більше не будуть дзвонити.
ВНН знесете, якщо суд, то можна вже термін позовної давності застосувати і хай смокчуть.Аби внн не намалювали і в суд не пішли,а їхні дзвінки в к0см0с мене найменше хвилюють)
Вони раніше в суд бігали, зараз не бачила позовів від них.Аби внн не намалювали і в суд не пішли,а їхні дзвінки в к0см0с мене найменше хвилюють)
есть такое... больше по надписям. от пacкyды ЧернышаВони раніше в суд бігали, зараз не бачила позовів від них.
Мне за эту неделю звонили пару раз. Просрок два года три месяца.Вообще на полный мороз упали что ли они? Или что то готовят наверное)
С тех же номеров? Или поменяли?Мне за эту неделю звонили пару раз. Просрок два года три месяца.
Останніх чотири цифри міняються.С тех же номеров? Или поменяли?
Помню у них номера имели одинаковые пару цифр на дозвоне. У меня чуть меньше двух лет, что-то давно они не звонили, или то антиспам срабатывает …
По ходу у них все плохо, раз новыми номерами не разжились)) так и год назад было. Ночные прозвоны с грозным голосом или что-то новое придумали?Останніх чотири цифри міняються.
Та ні нові номера,влітку ще з київстаровських номерів телефонували,а це лайф рулить.Ні вночі не дзвонять,з 9 ранку до 18 вечора кожних 4 хвилини.По ходу у них все плохо, раз новыми номерами не разжились)) так и год назад было. Ночные прозвоны с грозным голосом или что-то новое придумали?
Соскучились курвыТа ні нові номера,влітку ще з київстаровських номерів телефонували,а це лайф рулить.Ні вночі не дзвонять,з 9 ранку до 18 вечора кожних 4 хвилини.