Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А на якому терміні йдуть до суду +/-? І чи можливо домовитися пізніше з ними?Прострочка більше місяця.
Пишуть на вайбер, нарахували біля 70 000 боргу, поки не дзвонять іншим (обожнюють судитися)
Як кому пощастить, є людина яка закрила за тіло але то рідкістьА на якому терміні йдуть до суду +/-? І чи можливо домовитися пізніше з ними?
Якщо є можливість домовляйтеся на закриття із знижкою , тіло+ пару тисяч. Дуже люблять судитисяА на якому терміні йдуть до суду +/-? І чи можливо домовитися пізніше з ними?
Тіло 25000, протермінування буде з наступної пʼятниці, зараз маю суди та виплату по іншому суду, тому і не можу оплатити відсотки..Якщо є можливість домовляйтеся на закриття із знижкою , тіло+ пару тисяч. Дуже люблять судитися
А в з ними розмовляли? Та яке тіло?Прострочка більше місяця.
Пишуть на вайбер, нарахували біля 70 000 боргу, поки не дзвонять іншим (обожнюють судитися)
На протязі 5 років дзвонили?Мене за 5 років не продавали , але потім запропонували закрити за тіло ,і я закрила . Хоча дзвонили рідним і всім коли були прострочення
Ні , десь 2 місяці дзвонили те що я знаю . Потім ми перестали відповідати змінила номер і все !На протязі 5 років дзвонили?
В мене трохи більше року пішли до судуА на якому терміні йдуть до суду +/-? І чи можливо домовитися пізніше з ними?
В мене трохи більше року пішли до суду
Как они сов семи по разному работают эти МФО причем всеВ мене трохи більше року пішли до суду