Как правильно общаться с МФО?

• Автор теми Автор теми Руслана456
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K
Через карантин залишилась без роботи як жити далі не знаю,якби не діти (в мене їх 5)
Ось пріоритет ваш... а сараї тим часом перетопчуться... Основне для вас постійний і стабільний заробіток...
певно б зробила собі щось.
Дурню з голови викидайте раз і назавжди... У вас п'ять діток і ви відповідаєте за них.

Добрий день. Навіть не знаю що Вам сказати .... Всі ми на форумі тут такі . В когось більше , в когось менше цих МФО та банків. Але нас усих тут об'єднує одне- борги. Нам потрібно триматися за ради дітей. У мене їх двоє. Коли зовсім зле і приходить в голову різні дурні думки я їх міцно- міцно обіймаю і говорю сама собі" все у нас буде добре,вирвимось колись і ми з цього" Як я читала уже тут на форумі не раз : " головне здоров'я наше і наших близьких, наших дітей, коли хворіє тяжко дитина, а ти не можеш нічого зробити оце і є найгірше." А фінансові проблеми це тимчасово. Терпіння нам усім, здоров'я та побільше гарних та добрих людей навколо. Сьогодні свято. Проведіть день з дітьми. А завтра, то буде завтра. ( Саме такі у мене на сьогодні плани: день з моїми дітьми і ні грами суму) Гарного вам всім дня!!!
Вы большая молодец и правильно делаете!

Добрый день! Как правильно общаться с МФО?
исключительно матом :кофе:
эти черти подругому не понимают
У всех по пролонгациям оплата тела в 2 раза у кого и в 3 раза.
значит забейте вообще,вы вернули им давно деньги и вы им в общем то неинтересны,шансы на то что они подадут на ИН очень малы
если подадут так сносите через суд

Доброго дня! Весь день звонять мені , чоловікові і сусідам, дзвінків більше 100. Що мені робити? Говорить робот, передзвонити на їхній номер говорить, щоб за 1годину сплатила борг який вирізали у 8 разів.

Доброго дня! Весь день звонять мені , чоловікові і сусідам, дзвінків більше 100. Що мені робити? Говорить робот, передзвонити на їхній номер говорить, щоб за 1годину сплатила борг який вирізали у 8 разів.
просто не берите трубку и не слушайте!

просто не берите трубку и не слушайте!
Можливо, що вони запропонують заплатити за тіло?
Через яке время приблизно?
Бо вже хотіла позичити гроші і заплатити всю суму... але посовітували зайти на форум.

Можливо, що вони запропонують заплатити за тіло?
Через яке время приблизно?
Бо вже хотіла позичити гроші і заплатити всю суму... але посовітували зайти на форум.
тут все по разному! кому то предлагают тело! кому то и пол тела! а кому вобще не предлагают!у вас сколько просрочка?

тут все по разному! кому то предлагают тело! кому то и пол тела! а кому вобще не предлагают!у вас сколько просрочка?
4 місяць
Вони навіть дізналися, що моя мама в лікарні лежить з COVID-19

Останнє редагування:
Значить,ви зробили не всі дії-щоб коллекторы вас не знайшли.
А что же делать? Какие действия кроме закрыть сети и сменить номер, еще есть? И они гады так находят всех знакомых(
Мене уже конечно пофиг, пусть хоть президенту звонят. Но все же интересно)
А что же делать? Какие действия кроме закрыть сети и сменить номер, еще есть? И они гады так находят всех знакомых(

Добрый день! Как правильно общаться с МФО? Что можно говорить, что нет? Я хочу, что бы закрыть за тело Кредит+, Манивео, Сслоун пока нет просрочки, и Кредит7, сос кредит уже есть просрочка. У всех по пролонгациям оплата тела в 2 раза у кого и в 3 раза. На уступки вообще не идут, хоть я писала о реструктуризации долга, так у меня папа умер и мама очень больна, инвалид стала, а им пофигу! Готова платить, но нет! Или все сразу или все узнают, что должна((*
Правильно Не общаться.

хочу, что бы закрыть за тело Кредит+, Манивео, Сслоун пока нет просрочки, и Кредит7
Так сразу это нереально, минимум пару месяцев перетерпеть ихний терор, а потом уже пойдут предложения о скидке, и то не сразу за тело, и не от всех.

Назад
Угорі