Как перестать паниковать?

• Автор теми Автор теми Элэнка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
А хочу покончить с собой! Какие симки, карты, работаешь на официальной работе,.позор,все узнают и попросят уйти. Это конецц..........
Ну здесь почти все работают официально.И все живы.Успокойтесь, всё образуется.

Как успокоиться? Да никак. Прогулки, разговоры, выпивка - это все отвлекает на время. Привычка расставлять приоритеты не за день берётся.

Lina2014, який позор??????????
Позор - працювати і отримувати копійки, позор - що в нас немає захисту від колекторів, закони в дупі, всі на них плюють! На форумі зібралися люди, які пережили і переживають терор від шараг!
В чому ваш позор? Ви що! Думаєте я солодко пережила все, мене так діставали на роботі, але злість на них допомогла вистояти. Минув рік, всі і забули. Хоча було неприємно, але я нічого ні в кого не вкрала. Люди невзмозі віддавати позики, не від того, що не хотіли, а тому, що нас обікрали, надурили, захмарні проценти і т.д. Переживете, назло шарагам! Життя віддавати! За що??? За тих вонючок, звонілок прищавих??? Не смійте!

Lina2014, який позор??????????
Позор - працювати і отримувати копійки, позор - що в нас немає захисту від колекторів, закони в дупі, всі на них плюють! На форумі зібралися люди, які пережили і переживають терор від шараг!
В чому ваш позор? Ви що! Думаєте я солодко пережила все, мене так діставали на роботі, але злість на них допомогла вистояти. Минув рік, всі і забули. Хоча було неприємно, але я нічого ні в кого не вкрала. Люди невзмозі віддавати позики, не від того, що не хотіли, а тому, що нас обікрали, надурили, захмарні проценти і т.д. Переживете, назло шарагам! Життя віддавати! За що??? За тих вонючок, звонілок прищавих??? Не смійте!

Lina2014, в мене теж офіційна робота. Але я не зламалася. І назло тим гамнюкам буду жити. Але ми їх переможемо. Згода?

Назад
Угорі