Как перебороть волнение о блокировке счета

• Автор теми Автор теми марсела
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K
А после ИП получается приватный исполнитель подаёт в суд, правильно? И суд уже назначает, сколько высчитывать из зарплаты в пользу уплаты долга?
Мне Єфименко Денис Олегович и карти привата блоканул все и на работу прислал виплачивать 20% з зарплати

Терміново!!!!!!!!!!!!!!!Друзі, доброго всім дня! Є така штука, довго монітору записи по ВП, і побачив, що після прийняття закону Верховною Радою " Про діяльність колекторів", масово почали відкривати ВП через ИНН, особливо в Лютому цього року, і я після року тишини, попав на ВП, відкрите 23.02.2021 і досі немаю документів вказуючих на те, кому і скільки вивнен, вже тиждень карта заблокована і сьогодні ЗП, в мене це єдиний дохід, немаю навіть на проїзд, безглузда, неприємна ситуація і що робити без підтверджуючих документів не знаю. Порадьте, ті хто мають схожу ситуацію, через скільки часу ви отримали лист з ВП..... і чи взагалі вам дозволив приватний виконавець, користуватись хоч частиною своєї ЗП!!!??? Буду вдячний!

Ні, виконавець може накласти арешт на рахунки, звернутися в банк, щоб знімали гроші на погашення боргу, прислати в бухгалтерію постанову, щоб вираховували 20% із зарплати. Можуть бути різні випадки. У моєму : арешт рахунків, у бухгалтерію наче нічого не приходило. Адвокат написав заяву в суд, щоб поки немає рішення, то не знімали гроші. Її погодили. Документи від виконавця прийшли, тепер подали позов. Надіюся, що все буде добре. Але погано, що багато часу все займає. Доводиться жити без зарплати.
У якому банку у вас зарплата?

Назад
Угорі