Как оплачивать по исполнительному производству, если на счетах отрицательный баланс?

• Автор теми Автор теми Prince
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 1K
Підскажіть будь-ласка, а через скільки після винесення виконавцем постанови на визначання рахунку видатковим, діяти це, що можна користуватися коштами в розмірі 2 х мінімалок?
18.03 заявилост виконавче, 19.03,заблокували всі карти в тому числі і зарплатну.
Потім того ж 19го, але пізніше по зарплатній блоку не стало, але зявився мінус боргу.
19.03 написала заявку на 2 мінімалки.
20.03 з'явилась в Дії від нього постанова на визначення рахунку видатковим.
Сьогодні 22.03, зайшов аванс, начебто, але сумма мінуса стала меншою на сумму авансу.
Підскажіть ТІЛЬКИ ТІ, ХТО З таким вже мав справу. Будь-ласка
Дійсно можна після всіх маніпуляцій користуватись коштами і як воно проісходе, мінус убирають, чи як?
Бо якщо на данний момент рахувати, по постанові Сумма 52200.
І зразу в мінус пішов весь аванс в суммі 5900,то це далеко не 20%
У вас аванс "ушол" бо банк ще не отримав відповідну постанову від виконавця про визначення рахунку видатковим напевно.

А у Вас одне ВП? Навіть по одному рішенню суду може бути відкритито стількі ВП,скількі виконавчих листів.
Одне
У вас аванс "ушол" бо банк ще не отримав відповідну постанову від виконавця про визначення рахунку видатковим напевно.
А коли отримає, то нічого ж вже з цього авансу не вернеться?
І друге питання, можливо я не так його задаю.
Навіщо пишуть 20% від зп вищитуватимуть, а знімають все.
Наприклад якби я не писала заяву на визначення рахунку видатковим, то так і знімалося б все під 0.
То 20% які приписують в постанові зовсім не діють, чи як?
Поясніть, реально не доходе 🤦‍♀️

Одне

Наприклад якби я не писала заяву на визначення рахунку видатковим, то так і знімалося б все під 0.
Вираховують 20 відс перед тим,як гроші потрапляють на рахунок.сума до отримання на руки вже з вирахованими 20відс.

Одне

Ні не вернеться. Повернути ту суму можна буде тільки якщо оспорити в суді сам виконавчий документ.
20% вираховуватимуть із зп вже ваші бухгалтера по вимозі виконавця... а з картки можуть знімати все що захотять.
Хоча по закону не можна і 20% і арешт рахунків. Але роблять.

Одне

Ніхто Ваші гроші не забрав! Коли банк розблокує рахунок-переконаєтесь

це значить що є постанова про арешт, але платіжні інструкції не направлено в банк.
Підскажіть будь-ласка, а що правда коли визнають рахунок видатковим, то зарплату треба їхати і отримувати у відділення.
В кого як було?
Поділіться 🙏

Підскажіть будь-ласка, а що правда коли визнають рахунок видатковим, то зарплату треба їхати і отримувати у відділення.
В кого як було?
Поділіться 🙏
Від банка залежить. На скільки я знаю,Примат і Аваль не обмежують в способах користування

В кого як було?
Поділіться 🙏
Укргазбанк тількі у відділенні на касі видають гроші

Якщо більше,то не можна зняти. До двох мін. можна знімати
Ні не більше, на картку всього заходить десь 11 ти, тільки ж 2 рази в місяць.
Ось на картці 5900, і я їх неможу зняти, мені треба чекати поки буде 14200🤦‍♀️😰Банк Восток

Ні не більше, на картку всього заходить десь 11 ти, тільки ж 2 рази в місяць.
Ось на картці 5900, і я їх неможу зняти, мені треба чекати поки буде 14200🤦‍♀️😰Банк Восток
Круто,нічого не скажеш. А Ви точно все вірно зрозуміли? До двох мін в місяць. В укргаз можна знімати і менше. Приват,моно теж

Круто,нічого не скажеш. А Ви точно все вірно зрозуміли? До двох мін в місяць. В укргаз можна знімати і менше. Приват,моно теж
Тааак🤦‍♀️
Ще думаю завтра передзвонить, може там якась студентка сиділа
Надіюсь, що про, ця фахівець не настільки досвідчена в моєму питанні, що таке мені відповіла

Тааак🤦‍♀️
Надіюсь, що про, ця фахівець не настільки досвідчена в моєму питанні, що таке мені відповіла
Може бути,мені,наприклад в Приваті сказали,що виконавець розблоковує тількі зарплатні рахунки. 🙄🙄

Так ,Укргазбанк знімаєш тільки на касі ,любими сумами ,але не більше 14200,якщо лишається решта ,то вона переходить на наступний місяць ,можна хоч кожен день по тисячі ,але на касі
Тааак🤦‍♀️
А що звонить ,підіть у відділення ,і на місці виясніть

Так ,Укргазбанк знімаєш тільки на касі ,любими сумами ,але не більше 14200,якщо лишається решта ,то вона переходить на наступний місяць ,можна хоч кожен день по тисячі ,але на касі

А що звонить ,підіть у відділення ,і на місці виясніть
Дуже далеко відділення і всього 3 на величезне місто Дніпро 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Назад
Угорі