Как можно узнать,сколько всего выплачено привату за 3 года по кредитке?

• Автор теми Автор теми rnb.fizerston
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тільки трішки якось не дуже гарно воно все виглядає...
Хто любить форум,той ділиться досвідом і підтримкою просто так)))
Ну наш менталітет...?
Drakula56, Нє,ну Адміну респект,що бонус за активність ввів...але ж межа адекватної активності повинна бути...а не строчити у всіх підряд темах хоть щось,аби накапала копійочка...
Ну такоє...
Тю ,а что тут криминального? копиёчка до копиёчка и гривночка.) Ничего плохого не вижу))) Форум для того что б общаться не так ли? :письмо::письмо::ups:

• Подобається
Реакції: Muse
Головне, щоб по суті
А суть то в копійочці...Наш народ-нєпобєдім!!!
Тю ,а что тут криминального? копиёчка до копиёчка и гривночка.) Ничего плохого не вижу))) Форум для того что б общаться не так ли? :письмо::письмо::ups:
Спілкуйтеся...

Сейчас пока наругаетесь ,как раз и под собираете ))) Не работа ,а мечта)))

Для вільного спілкування є окремий розділ. В темах повідомлення тільки по суті.

Тільки хто знайшов тут підтримку свого часу,той безкоштовно підтримує,того,хто зараз цього потребує...а не через силу за копієчку видавлює з себе ті повідомлення???
Сейчас пока наругаетесь ,как раз и под собираете ))) Не работа ,а мечта)))
Не зліть мене?

Тільки хто знайшов тут підтримку свого часу,той безкоштовно підтримує,того,хто зараз цього потребує...а не через силу за копієчку видавлює з себе ті повідомлення???

Не зліть мене?
Не Вам решать,что и кому писать.Тем более,что я никого не оскорбила и не обидела,а просто делюсь с новичками тем,как всё происходило у меня,не более.А Вам что-то не нравится.

Не Вам решать,что и кому писать.Тем более,что я никого не оскорбила и не обидела,а просто делюсь с новичками тем,как всё происходило у меня,не более.А Вам что-то не нравится.
Все, діліться досвідом! Досить суперечок!

???

Оффтоп. Закрыто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі