Как МФО выбирают на кого подать в суд?

Дивно, що не кажуть, що подають на тих, хто зареєстрований на форумі. Бо десь у 2019 шоці така легенда була))). В Телеграм каналі МАД таке обговорювали)))
То новий соціальний статус такий))

Дивно, що не кажуть, що подають на тих, хто зареєстрований на форумі. Бо десь у 2019 шоці така легенда була))). В Телеграм каналі МАД таке обговорювали)))
Ну фсьо.. я пішла 🤣

Є і таке)
Ну фсьо.. я пішла 🤣
Ось Вам смішно, а я тоді був нереально здивований)))
Так приводили аргументи, розписували, як це все виглядає. Деякі писали, що зайшли на форум гостем і одразу почалися дзвінки з погрозами🤣

Щодо практики - згоден. Заочні позитивні рішення для них це вже велика справа. Потім вони на них і спираються
Взагалі, то така цікава річ. Один суддя за аналогічними справами виносить протилежні рішення. На мою думку, як скоро буде суд, залежить від швидкості роботи їх юридичного відділу і не треба долучати шаманів та гадати

Є і таке)

Ось Вам смішно, а я тоді був нереально здивований)))
Так приводили аргументи, розписували, як це все виглядає. Деякі писали, що зайшли на форум гостем і одразу почалися дзвінки з погрозами🤣
По ІР вирахували і дзвонити почали?

ЕАПБ сейчас точно отслеживает работает ли официально человек.
За остальных не знаю, там логики не прослеживается особо.
Тоесть ЕАПБ на меня не подадут если не официально работаю?
Как то не особо хочется официально устраиваться и с зп 20к Отдавать 5к шарагам по ИП

Как то не особо хочется официально устраиваться и с зп 20к Отдавать 5к шарагам по ИП
Я такого не говорил, я сказал лишь, что начали отслеживать)
Видно им висяки надоели и тестируют такую модель поведения.
Это только последние пару месяцев началось. Через еще пару может вернутся к предыдущей тактики подавать на всех подряд.

А нельзя точно сказать. Вот посчитают они, что иск против Вас будет для них сладким, и сразу подадут. И без разницы, работаете Вы или нет.
Это только последние пару месяцев началось. Через еще пару может вернутся к предыдущей тактики подавать на всех подряд.
Нда.. хитрости у них не занимать))

Ну я у них по 3 кредитам уже 1.5 года почти вишу исходя из данных УБкИ.
За все время ни звонка ни письма.

Ну я у них по 3 кредитам уже 1.5 года почти вишу исходя из данных УБкИ.
За все время ни звонка ни письма.
Стандартное их поведение, они никуда не спешат. У меня так же, лишь пару смс от них было

Стандартное их поведение, они никуда не спешат. У меня так же, лишь пару смс от них было
Стоит ли у них на сайте регнуться посмотреть чо хотят и по чем? Или лучше как в пословице не трогай г*вно - вонят не будет

Стоит ли у них на сайте регнуться посмотреть чо хотят и по чем? Или лучше как в пословице не трогай г*вно - вонят не будет
Скорее второе))
Ну, а так - по желанию. Я вообще стараюсь обходить погодные сайты. Кстати, реально, что они после регистрации и начнут нервы трепать. Вы же данные будете вводить какие-то, а в логах у них уже отобразится.
Это я как-то много месяцев не заходил в личный кабинет одной шарашки, а в какой-то момент решил зайти глянуть, сколько они там насчитали. В течение получаса мне уже позвонили)))

Скорее второе))
Ну, а так - по желанию. Я вообще стараюсь обходить погодные сайты. Кстати, реально, что они после регистрации и начнут нервы трепать. Вы же данные будете вводить какие-то, а в логах у них уже отобразится.
Это я как-то много месяцев не заходил в личный кабинет одной шарашки, а в какой-то момент решил зайти глянуть, сколько они там насчитали. В течение получаса мне уже позвонили)))
Один номер телефона на который кредиты брались уже давно не работает. Мб уже и перевыпущен и повторно кто-то купил. Сочувствую новому владельцу номера...
А второй номер стоит в сигнализации. Пусть звонят себе в рельсу)))

Пля ... а я і не додумался в свойо время :scratch_one-s_head:
Зараз є цікаві девайси. На тому ж аліекспрес. Маленька пелюшка, її підключаєш, налаштовуєш і можеш керувати з мобільного бензонасосом, іскрою. І тобі поступить дзвінок, якщо автомобіль намагаються запустити.
Класна річ.
Вставив сімкартку та керуй)

Зараз є цікаві девайси. На тому ж аліекспрес. Маленька пелюшка, її підключаєш, налаштовуєш і можеш керувати з мобільного бензонасосом, іскрою. І тобі поступить дзвінок, якщо автомобіль намагаються запустити.
Класна річ.
Вставив сімкартку та керуй)
До чого світ докотився

А мені не зрозуміло, на що вони розраховують, подаючи позов на ті ж 800 грн? Там і процентів не так і багато скоріш за все. Невже воно того варте? Це по факту на їх користь може бути лише заочне рішення, чи коли відповідачу простіше буде заплатити те, що присудить суд, ніж наймати адвоката або юриста, та платити йому гроші за допомогу в суді.

Деяка інформація в них вже є, може будуть володіти й інформацією з карткових рахунків. Але то і все мабуть
в 2010му році проходив переддипломне стажування в Авалі, в юридичному відділі.
юрист крім невеликої ставки мав "бонус" фіксований, на той момент - 200 грн, за кожну виграну справу.
спілкувався з дівчиною, років 25-ти, вона їх клепала як пиріжки, кидала заяву про розгляд без неї і до побачення.
судові збори оплачує інший відділ, її задача була зробити як найбільше позовів, щоб частину задовольнили і у неї була норм ЗП.

тому я після отримання диплому, не зважаючи на запрошення йти до них працювати - пішов в інший напрямок... ))
подадуть. ЕАПБ самі активні. юристи сидять на % від стягнутого, тому бомблять всіх підряд.
якщо ви самі домовились, юристові з того нічого не перепаде...

Назад
Угорі