Как лучше начинать общение с кредитором, чтобы пробовать закрыть за тело кредит

• Автор теми Автор теми Inusa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 1K
Тем более. У меня тоже скоро 4 года будет в апреле. Звонят только мне.
Та я то розумію все прекрасно але маю наувазі страх в голові залишився якась тривожність що от зараз позвоніть от зараз і все в голові моїй і все хочу закрити те останнє але нема можливості

Зараз вже не телефонують рідним? Доречі у мене гоуфінгоу продали кредит капітал зараз виплачую капітал лояльні а гоуфінгоу вели себе як скоти
Якщо чесно, після всього, що відбулося у 2021-му, зараз навіть не цікавлюсь, може і дзвонять. У мене 37 шараг всього було, з них одночасно - десь 25 напевно. Телефонували і мертвим, і живим, і ненародженим, і сусідським котам.

Якщо чесно, після всього, що відбулося у 2021-му, зараз навіть не цікавлюсь, може і дзвонять. У мене 37 шараг всього було, з них одночасно - десь 25 напевно. Телефонували і мертвим, і живим, і ненародженим, і сусідським котам.
Я просто боюсь ще раз таке пережити болісно і відчуття тривоги присутнє зараз хочу спробувати пройти курс лікарствами томущо це неможливо а у мене дитина
Тогда смысл себя терзать? Четыре года жили и ничего ведь смертельного не произошло.
Та я все розумію але в голові інше

Я просто боюсь ще раз таке пережити болісно і відчуття тривоги присутнє зараз хочу спробувати пройти курс лікарствами томущо це неможливо а у мене дитина
Вікторія, Ви вже давно у цьому спорті, майже у кожної людини мав виробитися стійкий імунітет, така особливість цього біологічного виду. А тим більше зараз ситуація, яку я б дуже критичною не назвав. Щодо ліків (напевно маєте на увазі щось заспокійливе), тут нічого радити не можу. Усе в нас у голові, якщо не спрямувати думки у правильному напрямі, то й ніякі заспокійливі не допоможуть, Ви ж розумієте.

Вікторія, Ви вже давно у цьому спорті, майже у кожної людини мав виробитися стійкий імунітет, така особливість цього біологічного виду. А тим більше зараз ситуація, яку я б дуже критичною не назвав. Щодо ліків (напевно маєте на увазі щось заспокійливе), тут нічого радити не можу. Усе в нас у голові, якщо не спрямувати думки у правильному напрямі, то й ніякі заспокійливі не допоможуть, Ви ж розумієте.
Звичайно що так але є такий стан як постійна тривога навіть не через кредити а таке як от от щось станеться погане це вже психологічне а виробилось через кредити сам стан такий☹️

Альпініст альпіністу по рації:
Я зірвався
Руки цілі?
Так
Ноги цілі?
Так
То підіймайся
Не можу. Я ще не долетів

Закінчуйте вже той політ фантазії

Звичайно що так але є такий стан як постійна тривога навіть не через кредити а таке як от от щось станеться погане це вже психологічне а виробилось через кредити сам стан такий☹️
Так війна в країні, в усіх напевно зараз так. Шукайте позитивчика хоч у чомусь. Ось мені тільки що хтось тризвонив, ну труколлер і визначив. Дрібниця, а приємно)

Вкладення

• Screenshot_20230329-111124.webp
    Screenshot_20230329-111124.webp
    40.1 Кб · Перегляди: 81
З 1 МФО так перейматися?)?
Ви переключіть себе на дитину,займайтесь собою))
В мене 18))
Згадую про них ,коли сюди заходжу))
А так навіть не думаю))
А ні,на днях діджики дзвонили,де нарили номер,уяви не маю))
Сказала,що незнаю,що в війну змінила номер))
Вибачались,сказали що видалять щоб не турбував ніхто :sarcastic:
Поки тихо декілька днів))
Нє,ну а чьо звонить то)))

З 1 МФО так перейматися?)?
Ви переключіть себе на дитину,займайтесь собою))
В мене 18))
Згадую про них ,коли сюди заходжу))
А так навіть не думаю))
А ні,на днях діджики дзвонили,де нарили номер,уяви не маю))
Сказала,що незнаю,що в війну змінила номер))
Вибачались,сказали що видалять щоб не турбував ніхто :sarcastic:
Поки тихо декілька днів))
Нє,ну а чьо звонить то)))
А рідним?

Неа))Принаймні ніхто не каже.
І я з тих щасливчиків,що майже нікому не дзвонили.Були поодинокі дзвінки,але всі були в курсі,кому треба було знати,то я і не переживала.Слали їх,і все закінчувалось на цьому))

Неа))Принаймні ніхто не каже.
І я з тих щасливчиків,що майже нікому не дзвонили.Були поодинокі дзвінки,але всі були в курсі,кому треба було знати,то я і не переживала.Слали їх,і все закінчувалось на цьому))
мені цей сайт помогає дуже і вже впринципі маю радіти бо лишилось 2 місяці по реструктиризації і буде мінус 1 кредит капітал а там зв’яжусь і ще 1 і вільна

мені цей сайт помогає дуже і вже впринципі маю радіти бо лишилось 2 місяці по реструктиризації і буде мінус 1 кредит капітал а там зв’яжусь і ще 1 і вільна
Ви просто не зациклюйтесь на МФО...
Є багато приємніші заняття,чим мордувати себе думками за дзвінки,чи ще щось)))

Назад
Угорі