Как это понимать...?

• Автор теми Автор теми Tynasha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K
Если не собираетесь платить-не отвечайте,не переписывайтесь!берегите свою нервную систему.Никто лично Вами заниматься не будет ?и мной не занимались,а обещали?30к с копейками насчитали и продали Талиону
Щасто дзвоніть таліон?
Щасто дзвоніть таліон?
Цікавлять їхні дії
Щасто дзвоніть таліон?

Цікавлять їхні дії
А ще більше цікавить де ті шарашки беруть номери телефонів близьких

Після того як вона подзвонила мамі, моя мама їй не повірила і сказала, що я кредитів брати не могла, притому вона розказала, що в мене окрім їхнього ще 8, після мами вона почала тероризувати мій вайбер, адже трубки від МФО я не брала ще від першого дня, після дзвінка мами я злякалася і так як в декретній відпустці грошей не маю то попросила розтягнути один платіж на декілька, вона відписала що це неможливо, тоді я написала їй що вони не мали права розголошувати це 3 лицям і назвала їх шахраями так після чого та хамка заявила, що не збирається зі мною співпрацювати, і почала мене гнобити я теж не змовчала сказала, що грошей не маю хоче то нехай подає в суд, вона сказала що обов'язково подасть і проконтролює це.
Після того вона скинула мамі на вайбер нашу переписку щоб доказати їй що я брала кредит
А ще без дозволу стягують гроші з банківських карток, планую відкрити рахунок для дитини на отримання коштів боюсь і щ віддти стягуватимуть
Учтите, что при открытии счета для ребенка, вы засветите и телефон ребенка. Есть много примеров, когда детям приходили угрозы

Ну это ещё доказать нужно что с другой стороны экрана(телефона),были именно вы) сейчас время технологий,и не такое можно состряпать за пару часиков а,то и меньше

Мне тоже стыдно но как написано в памятке для новичков,понять и принять ситуацию.ну не вернуть время назад.а вообще люди деньги берут не от хорошей жизни,так что не думаю что вам с маленьким ребенком нужно сильно себя корить.настройтесь на терор,и будьте морально готовы))
Воно той так, ніхто не знає хто по ту сторону екрана, але та чума сказала айпі адрес, марку телефону, навіть інформацію про те що я одружилася також, ім'я і прізвище чоловіка, хоча це ніде не вказано

Воно той так, ніхто не знає хто по ту сторону екрана, але та чума сказала айпі адрес, марку телефону, навіть інформацію про те що я одружилася також, ім'я і прізвище чоловіка, хоча це ніде не вказано
Это и я могу вам рассказать при той информации, которую вы им предоставили. Тут секрета нет

Щасто дзвоніть таліон?

Цікавлять їхні дії

А ще більше цікавить де ті шарашки беруть номери телефонів близьких
Пока только 2 сообщения прислали.И вообще пофиг на те звонки-у всей семьи уже иммунитет?‍♀️остальные меня не волнуют
Откуда берут?100% приват слил,в моём случае

Пока только 2 сообщения прислали.И вообще пофиг на те звонки-у всей семьи уже иммунитет?‍♀️остальные меня не волнуют
Можуть дзвонити одному контактові чи шукатимуть ще?

Земляк) А сколько у вас мфчмо и просрочки скок? И как давно продали?
всех.

Земляк) А сколько у вас мфчмо и просрочки скок? И как давно продали?

всех.
7 штук,еле вспомнила чтоб посчитать)думала 6.
Просрочки везде 3 месяца с копейками.
Продали пока Май кредит Фактору,ну и Манивео Талиону отдали.

Після того як вона подзвонила мамі, моя мама їй не повірила і сказала, що я кредитів брати не могла, притому вона розказала, що в мене окрім їхнього ще 8, після мами вона почала тероризувати мій вайбер, адже трубки від МФО я не брала ще від першого дня, після дзвінка мами я злякалася і так як в декретній відпустці грошей не маю то попросила розтягнути один платіж на декілька, вона відписала що це неможливо, тоді я написала їй що вони не мали права розголошувати це 3 лицям і назвала їх шахраями так після чого та хамка заявила, що не збирається зі мною співпрацювати, і почала мене гнобити я теж не змовчала сказала, що грошей не маю хоче то нехай подає в суд, вона сказала що обов'язково подасть і проконтролює це.
Після того вона скинула мамі на вайбер нашу переписку щоб доказати їй що я брала кредит
А ще без дозволу стягують гроші з банківських карток, планую відкрити рахунок для дитини на отримання коштів боюсь і щ віддти стягуватимуть
Бережіть себе і дитину . Мороз , абсолютний мороз. Собі і мамі поставте гетконтакт чи щось подібне. І НІКОЛИ НЕ ПРОСІТЬ у МФО !!!!!! Не давайте їм можливості ставити Вам умови , давити на слабкість .

как повезет. могут и дальше пытатся выйти на ваше окружение а могут забить на вас болт и переключится на других должников.

7 штук,еле вспомнила чтоб посчитать)думала 6.
Просрочки везде 3 месяца с копейками.
Продали пока Май кредит Фактору,ну и Манивео Талиону отдали.

Кто самый настырный? Из всех?

Назад
Угорі