Как довориться с Талионом?!

Як твої опіки від праски?Боляче було?
Да, очень, никому не советую такое пережить, просто мне сейчас нету куда бежать даже, кредит касса закрыла выезд из страны для меня, как-то придется с этим бороться

Да, очень, никому не советую такое пережить, просто мне сейчас нету куда бежать даже, кредит касса закрыла выезд из страны для меня, как-то придется с этим бороться
Біжи до таможніх кордонів з лопатою і рий яму,поки не вилізеш у сусідній країні.бл,тільки кота не бери,бо він тебе здає постійно.
А я вот прям не поняла? Че за забота такая? Тоже комочек хочешь?))))
Ні,я просто заскучала??

Подскажите действенные методы договара с талионом. (Сегодня пришло письмо,что продали им) Думаю, для начала, написать письмо на их почту. Кредит не лонгировала, договор не могу скачать в кабинете. Уже почти 28 000 Спасибо!
У грудні буде рік, як почала " дружити" з ними. Я з Таліоном не спілкуюся зовсім. Тіло пропонують в смс давно, кидали гарантійну на електронку, а десь тижня два клянчать пів тіла, теж кидали гарантійку. Їх ніхто не просить, а вони стараються догодити, але грошей їм - дуля. Манівео з'їло 35000 при тілі в 15000. Вони Ніхто і звати їх Ніяк. Нащо з ними домовлятися?

Біжи до таможніх кордонів з лопатою і рий яму,поки не вилізеш у сусідній країні.бл*,тільки кота не бери,бо він тебе здає постійно.

Ні,я просто заскучала??
Уже пробовал так, кот оказался в кармане, не знаю, как я не заметил 5-ти кг кота в кармане, но из-за этого у меня касса отобрала мою любимую шпагу и два комочка...

У меня подвал возле военной базы кассы, это специально, чтобы быстро забрать свое и скрыться
В Шевченківському районі?Цікаво??якщо що свисти я не далеко,в святошинському???

В Шевченківському районі?Цікаво??якщо що свисти я не далеко,в святошинському???
Хорошо, буду свистеть громко, чтобы ты услышала))
Береги себя! Будь осторожен, мой храбрый рыцарь!)))
Харош флудить!)
Хорошо, пойду отбирать тогда у кассы комочки для тебя! Заодно и флуда не будет)

Хорошо, буду свистеть громко, чтобы ты услышала))

Хорошо, пойду отбирать тогда у кассы комочки для тебя! Заодно и флуда не будет)
Давай.Удачі???
Береги себя! Будь осторожен, мой храбрый рыцарь!)))
Харош флудить!)
Шо спати лягати?Але ти жадіна :beee:

Подскажите действенные методы договара с талионом. (Сегодня пришло письмо,что продали им) Думаю, для начала, написать письмо на их почту. Кредит не лонгировала, договор не могу скачать в кабинете. Уже почти 28 000 Спасибо!
Про ,що домовитися хочете?

Через пол года в первом смс просили тело потом просят пол тела, на звонки не отвечаю, полная снежинка так как и этого пока не могу. А вот вчера прислали снова смс для зв'язку щодо можливого опису і реалізації Вашого майна в рахунок погашення боргу, відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження", звертайтесь терміново на безкоштовну гарячу лінію 0800215017. Теперь пока мониторю себя.

Назад
Угорі