Как долго преследуют коллекторы?

• Автор теми Автор теми Bika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 8K
  • Теґи Теґи
    коллекторы
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ще один доказ того, що тупі голови і працюють по шаблону...будь-яке питання заводить в ступор, незнають що сказати і кидають трубку))))
А я тільки що підрахувавала наші кредити з чоловіком і виявилось.що їх не сорок на двох,а 46.Мені стало погано,адже все пішло на пролонгування і перекридитацію.І сама не розумію чим ми думали як брали?Чому не було зупинитись з самого початку.Прострочки десь до місяця.Чого чекати?Що буде далі навіть не хочеться думати.Ми мабуть на цьому форумі рекордсмени?

А я тільки що підрахувавала наші кредити з чоловіком і виявилось.що їх не сорок на двох,а 46.Мені стало погано,адже все пішло на пролонгування і перекридитацію.І сама не розумію чим ми думали як брали?Чому не було зупинитись з самого початку.Прострочки десь до місяця.Чого чекати?Що буде далі навіть не хочеться думати.Ми мабуть на цьому форумі рекордсмени?
Радію, що чоловіка не втягнула в це)))В мене 23((( А 40-46 то вже не так важливо! Як у Вашому випадку себе ведуть???Багато МФО продали вже договори колекторам?

Радію, що чоловіка не втягнула в це)))В мене 23((( А 40-46 то вже не так важливо! Як у Вашому випадку себе ведуть???Багато МФО продали вже договори колекторам?
Поки що ще нікому не продали.Найбільша прострочка в кредит кассі(місяць),а ті всі менше місяця,дзвонять погрожують,дзвонять родичам,шлють смс.МФО ще якось можна терпіти,а от кожен день вислуховувати рідних найгірше.Чоловік через них лишився без роботи,мені через місяць народжувати,платити нічим.Боюсь подумати ,що буде далі?

По поводу срока давности:
У калов его нет
Если ваш долг будут перепродавать,то его и покупать будут новые конторы в надежде его с вас выбить
Это вечно
Привожу пример
Был банк дельта
Кредит в 2014
Банк ликвидирован в 2015
Мне новые калы дельта м стали снова звонить перед этим новым годом!
Уже и срок давности прошёл с момента последней оплаты
И тем не менее нашли родычей первого мужа,обзвонили,обозвали всех сепарами (типа если вы Запорожье, можете не платить!)
Так что рассчитано на лoxа
Напоминаю что срок давности по кредиту 3 года с момента вашей посл проплаты
На взыскание штрафа и пени срок давности год
Посылайте всех а Ад!!!

И вообще помните: на любую дубину всегда найдётся другая дубина!
Кто к нам придёт с мечом,от меча и погибнет!!!
Харе всех бояться
Мы все в кредитах
И это уже страшная,но данность
И увы, придётся с этим и в этом состоянии жить

tenor.gif

Поки що ще нікому не продали.Найбільша прострочка в кредит кассі(місяць),а ті всі менше місяця,дзвонять погрожують,дзвонять родичам,шлють смс.МФО ще якось можна терпіти,а от кожен день вислуховувати рідних найгірше.Чоловік через них лишився без роботи,мені через місяць народжувати,платити нічим.Боюсь подумати ,що буде далі?
А далі буде легше!!! Простіше будете відноситись до цього всього...Вам скоро народжувати - краще не спілкуйтесь ні з якими канторками, бережіть своє здоров'я і майбутньоі дитинки! А чоловік нехай вчиться ставити іх на місце і родичів, які в цій ситуаціі Вас пресують тим більше!!! Скоро у Вас будуть зовсім інші проблеми і турботи, приємніші! Гроші не викидайте більше ні на які пролонгаціі, вони зараз потрібні більше Вам!

По поводу срока давности:
У калов его нет
Если ваш долг будут перепродавать,то его и покупать будут новые конторы в надежде его с вас выбить
Это вечно
Привожу пример
Был банк дельта
Кредит в 2014
Банк ликвидирован в 2015
Мне новые калы дельта м стали снова звонить перед этим новым годом!
Уже и срок давности прошёл с момента последней оплаты
И тем не менее нашли родычей первого мужа,обзвонили,обозвали всех сепарами (типа если вы Запорожье, можете не платить!)
Так что рассчитано на лoxа
Напоминаю что срок давности по кредиту 3 года с момента вашей посл проплаты
На взыскание штрафа и пени срок давности год
Посылайте всех а Ад!!!

И вообще помните: на любую дубину всегда найдётся другая дубина!
Кто к нам придёт с мечом,от меча и погибнет!!!
Харе всех бояться
Мы все в кредитах
И это уже страшная,но данность
И увы, придётся с этим и в этом состоянии жить
Ой, ну як мені подобається Ваш настрой))) Сама аналогічно думаю, але деколи аж страшно робиться від того, якою пофігісткою стала останнім часом) Так добре на це все забити!!!

Подскажите у кого то были случаи, что будет оплатить тело кредита смартивей, колектора отстанут, или как с ними бороться.????

Подскажите у кого то были случаи, что будет оплатить тело кредита смартивей, колектора отстанут, или как с ними бороться.????
ну вы и некропостер, смартивей есть отдельная тема. Нет, не отстанут, потому, что останется еще процентная часть.

Или оплатить все в полном объеме или слать их в опу

Но! Будьте готовы к террору. Будут зад#чивать всех.
Я оплатила тело кредита до копейки, чек есть, я не хочу оплачивать их проценты это гражеш, полный

Добрый вечер.
Задалась таким вопросом: а как долго преследуют коллекторы и как долго могут звонить коллекторы и донимать тупыми вопросами? Например, у меня нет сейчас денег им платить, а пройдет время деньги будут, но за это время они просто весь мозг съедят и как-то платить кому-либо не останется ни малейшего желания. И как долго они будут наяривать? не вечно же? Например через 5 лет перестанут или нет?
Я 2014 році брав манівео і десь півроку тому прокинулись колектори, але їх я шлю.

Куда подскажите,?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі